weby pro nejsevernější čechy

Podzimní hry 2017 – florbal

„Podzimky“ jsou již minulostí.

Posledním dílem – florbalem v úterý 12. 12. 2017 – skončil i seriál soutěží pod názvem Podzimní hry 2017.

Poslední turnaj nabídl strhující podívanou. Všechny zápasy se nesly v duchu obrovské snahy a touhy po vítězství. V chlapecké kategorii v bratrovražedném souboji dvou gymnázií vedlo ještě 30 vteřin před koncem to rumburské. Konečná remíza rozhodla o umístění na prvním a druhém místě ve prospěch varnsdorfského gymnázia. U dívek potvrdilo roli favorita Gymnázium Rumburk. O druhém a třetím místě rozhodly při vzájemné shodě nájezdy. Po první trojici nájezdů byl stav 2 : 2. Rozhodující nájezd pro Gymnázium Varnsdorf absolvovala Simona Čurdová.

Zápasy a umístění ve florbalu rozhodly o konečném pořadí Podzimních her. Loňská a předloňská hegemonie Gymnázia Varnsdorf byla narušena. Celkovým vítězem se stalo Gymnázium Rumburk. Další pořadí: 2. Gymnázium Varnsdorf, 3. ZŠ nám. E. Beneše Varnsdorf, 4. ZŠ Edisonova Varnsdorf, 5. ZŠ Východní Varnsdorf. Výsledky a umístění v jednotlivých sportech viz tabulka.

Podzimní hry byly uskutečněny za finanční podpory Města Varnsdorf. Ceny a poháry pro všechny týmy předával místostarosta města pan Josef Hambálek.

ZŠ náměstí E. Beneše Varnsdorf – pořadatel a organizátor celého seriálu

Pár fotek k vidění v galerii pořádající školy ->

Očima rumburského gymnázia zde ->

Rok 2016 ->, rok 2015 ->

Tagy