weby pro nejsevernější čechy

Letí k vám únorový program Coffee & Books

Leží-li kočka v únoru na slunci, jistě v březnu poleze za kamna.

Jestli únor honí mraky, staví březen sněhuláky.

Zkrátka a dobře – v únoru je zima a pokud by náhodou bylo teplo, znamená to, že bude ještě větší zima. Tolik lidové pranostiky k nejkratšímu měsíci v roce.

Krátký a chladný únor můžete báječně prožít i u nás. Zejména pokud jste se rozhodli, že váš únor bude i suchým únorem – kávy máme opravdu dost.

Hned na začátku února vás vezmeme na Taiwan, tedy ani tak ne my, jako Tomáš Němec, který vystudoval vysokou školu a živí se jako dřevorubec. Asi ví proč. A jaký vliv na to mělo jeho studium v Asii a jak to vlastně probíhá, jak moc se paří a jak moc studuje a výletuje… o tom všem bude večer 7. února.

V únoru se slaví svatý Valentýn, podle některých importovaný svátek zamilovaných, podle nás fajn příležitost k hezkému večeru s někým koho máte rádi. Tak jsme pro vás připravili tančírnu plnou love songů napříč časem. Tančit nemusíte, ale můžete. My budeme tančit s vámi.

Nevíme jestli valentýnský svátek slaví Kateřina a Radek, ale víme, že jsou to ekologové, kteří pro vás připravili přednášku o ekologickém cestování. Konkrétně o cestě po Indonésii. Pokud vás zajímá jak to tam opravdu je s kácením deštných pralesů, měli byste dorazit. Kromě toho jsou autory něčeho co se jmenuje Preškava. Znáte?

A samozřejmě ani v únoru nebudou chybět naše stálice. English Small Talk a téma sport. Pokud nesportujete, je to jedno, protože si o tom můžete krásně anglicky pobrebentit.

Čtenářský klub Books & Coffee se bude brodit spolu s Georgem Orwellem Farmou zvířat a vy se můžete samozřejmě přidat. Všichni jsme si rovní, jen někteří jsou si rovnější. Klasika.

Těšíme se na vás.

Vaše Coffee & Books

Nezapomeňte na rezervace – prosíme vás, abyste používali zprávy na fcb nebo email či náš web. Více kanálů nestíháme spravovat. Vchodenky na všechny akce, pokud není uvedeno jinak stojí 50,- Kč. V ceně je zahrnuta filtrovaná káva a drobné občerstvení.

Tagy