weby pro nejsevernější čechy

Schrödinger si tentokrát pořádně zasportoval

Dát alespoň trochu zabrat svému tělu přišlo až nečekaně lidí, takže o zábavu měli organizátoři postaráno. Z hlavního stanoviště veškeré dění doprovázel DJ Roura, který se staral i o příslušnou hudební reprodukci. A v čem se vlastně soutěžilo? Byl to beach volejbal, streetball, florbal, běh přespolní, stolní tenis a badminton.
Doprovodně se konala ukázková hodina aerobiku, kterou zajistila SK Viktorie Jiříkov. Dále se všude ochomýtali judisté, jenž jednak ukázali, co dělat, když vám někdo bude chtít očividně zkazit den, a pak předvedli něco ze svých nacvičených triků. Na fotbalovém trávníku byla k vyzkoušení lukostřelba spolu s nácvikem rybolovu (ano, jen na suché ploše fotbalového hřiště).

Fotky frekventantů fotoworkshopu Karla Peška a výběžku.eu

Pro zničená těla nabídli studenti VOŠ a SŠ Varnsdorf úžasné masáže, jak šlo lehce vyčíst z mimiky masírovaných jedinců. Kdo s sebou přivedl dovádivé maličké, odložil je na skákacím hradu, kde si mnoho z nich málem vyskákalo duši. No a pro dovádivé dospělé byla připravena možnost nácviku jízdy na jednokolce (pro někoho se stala účinným sebevražedným nástrojem).

PS: Samozřejmě nemohl vyhrát každý a aby prohravší nebyli smutní, výsledkové listiny zveřejňovat nebudeme. Dobrá, není to tak úplně proto, ale spíše zatím nejsou k mání. Až nám je nějaká dobrá duše poskytne, obratem se tu objeví. Avšak musíme zdůraznit, že všichni zúčastnění odcházeli se speciálně vyrobeným potítkem pro tuto událost na ruce, takže nakonec byli spokojeni všichni.