weby pro nejsevernější čechy

Letí k vám dubnový program Coffee & Books

Když se ozve v dubnu hrom, chyť si kámen nebo strom.

V dubnu hrom, nebojí se mrazu strom. Ani my se nebojíme mrazu, i když víme, že duben – ještě tam budem. Otázka je, kde budeme. Tedy, kde budete vy. Pokud jste rádi v kině, nenechte si ujít povídání s ředitelem děčínského kina Sněžník, který vás vezme za kulisy kino průmyslu. A nabízí víc než pohled ředitele kina….

I v dubnu můžete prosvištět angličtinu v našem small talk klubu a můžete tak být připraveni na letní cesty A opravdu to funguje, při naší poslední cestě jsme brebentili bez obvyklého zahřívacího ostychu. Zkrátka když musíš, tak musíš.

V Knižním klubu Books & Coffee se v dubnu budou rozebírat osudy nesmrtelného veterináře Mr. Jamese Herriota. Každý, kdo jen trochu tíhne ke zvířecím miláčkům, musí znát tuhle klasiku všech klasik. Tak si o ní přijďte popovídat. Třeba vás uvrhla na dráhu veterináře a nikdo o tom neví. :)

Přestože potřebu pomáhat druhým máme všichni a je na žebříčku vlastností vysoce ceněna, někdy se stane, že i když to opravdu myslíme dobře, pěkně to schytáme. Jak a proč se to děje (a že se to děje, o tom svědčí pořekadlo, že za každý dobrý skutek budeš spravedlivě potrestán) – o tom bude třetí setkání na téma jak žít spokojený život.

Moudří říkají, že pro pocit štěstí potřebujeme zpívat a tančit. Tančit budeme až v květnu, ale zazpívat si můžete na 43. open micu OHUSCE a koneckonců – zatančit také.
My vám přejeme spokojený duben a těšíme se na vás v naší kavárně plné knih a vůně čerstvé kávy.

Vaše Coffee & Books

Nezapomeňte na rezervace – prosíme vás, abyste používali zprávy na fcb nebo email či náš web. Více kanálů nestíháme spravovat. Vchodenky na všechny akce, pokud není uvedeno jinak stojí 50,- Kč. V ceně je zahrnuta filtrovaná káva a drobné občerstvení.

Tagy