weby pro nejsevernější čechy

Letí k vám prázdninový program Coffee & Books

Všem lidem prospívá dopřát čas od času duši uvolnění. Odpočinek obnovuje totiž životní sílu a veselá nálada prázdnin rozežene každý smutek (Seneca).

Jeden moudrý pán, který se jmenoval Plútarchos, údajně řekl: „Odpočinek, je koření práce.“

Tak sice se zpožděním, ale přece! Představujeme vám program na celé prázdniny. Původně neměl být žádný, ale! Milovníci angličtiny a fandové v čtenářském klubu se rozhodli, že nechtějí prázdninovou pauzu, takže tramtadadááá jedeme i přes léto.

Do toho se nám blíží narozeniny, které jsme se rozhodli oslavit stylově letně. V rytmu brazilského jazzu, samby a popu, to všechno namíchané v hlase Adriana Trindade, který spolu s námi odstartuje náš kavárenský třetí rok. No jo, letí to.

Aby toho nebylo málo, tak v červenci přijede Blondýna, což je super písničkářka nejkrásněji oblékaná , no prostě Blondýna, aby tady nejen zpívala, ale i četla.

V srpnu uslyšíte dvojici Alfík & KrupEssen a určitě se ještě někdo objeví, jen o tom nevíme. Léto je u nás otevřené a plné písniček. Tak se nechte překvapit stejně jako my.
Přejeme vám krásné letní dny plné knih, odpočinku a vůně čerstvé kávy. Zkrátka aby váš život byl dobře kořeněný a chutnal vám.

Vaše Coffee & Books




Nezapomeňte na rezervace – prosíme vás, abyste používali zprávy na fcb nebo email či náš web. Více kanálů nestíháme spravovat. Vchodenky na všechny akce, pokud není uvedeno jinak stojí 50,- Kč. V ceně je zahrnuta filtrovaná káva a drobné občerstvení.

Tagy