weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – třicátý osmý týden roku 2019

Po plonkovém pracovním týdnu opět akcí plný víkend.

V pátek 20. září 2019 hudba různě – Lípa Musica, Kopeček v Rumburku, Česká Lípa. Nebo příroda s Národním parkem. Nebo zahájení 21. Mezinárodního loutkového festivalu v Dolní Poustevně (bohužel, krom plakátu nejsem schopen objevit o letošním ročníku někde nějakou smysluplnější informaci, která by se dala bez uzardění sdílet).

V sobotu 21. září 2019 opět řada akcí, na které se nedostanu. Za všechny asi už zase Land Art Park v České Lípě. Další Lípa Musica. Brigáda v Zadních Jetřichovicích. Divadlo na zámku v Děčíně. Divadlo v Jiřetíně pod Jedlovou. Koncert v Jetřichovicích. Pietní akt v Horní Světlé. Kývl jsem jen jiříkovským na Marmeliádu. Tou dobou tu bude znít Kovadlina. Taky se ale rozjíždí sportovní sezóna. Fotbal mne tradičně nezajímá. Ve varnsdorfské sportovní hale basket. Sice pominul důvod, proč jsem na něj kdysi dávno začal vůbec chodit, ale už se z toho stal zvyk. Takže nejprve měly být holky U14. Ovšem nebudou – Pozor! Utkání zrušeno. Pro nedostatek hráček soupeře. Večer chlapi v Severočeské lize.

V neděli 22. září 2019 je opět jasně dáno. Basket tentokrát beze mne. Stejně jako turistika. Protože Loreta. A několikrát Půlnoc. Zvát na ni je ale už pozdě, touhle dobou jsou oba termíny plné.

U sousedů: