weby pro nejsevernější čechy

Den zvířat – „Migrace živočichů“

Šestnáctý ročník již tradiční akce Den zvířat ve Vlastivědném muzeu a galerii v České Lípě, která je pořádána pro děti z mateřských, základních a středních škol a také pro rodiny s dětmi, je letos nazvána „Migrace živočichů“.

Pestrý celodenní program bude připraven v areálu bývalého augustiniánského kláštera a přilehlé zahradě. Zde návštěvníci akce najdou výuková i sportovní stanoviště a tvůrčí dílny zaměřené na dané na téma, připravené společně s Domem dětí a mládeže Libertin, SOŠ a SOU 28. října 2707 v České Lípě a pracovišť CHKO Kokořínsko – Máchův kraj, CHKO České středohoří, Městskou knihovnou v České Lípě a Geoparkem Ralsko. Pracovníci Národního muzea představí aplikaci iNaturalist. Dále budou pro návštěvníky připraveny přednášky s projektem NEPZ. Bezplatně budou zpřístupněny i veškeré expozice muzea a právě probíhající výstavy.

Více informací můžete před akcí nalézt na www.muzeumcl.cz

Nutné předchozí přihlášení na program Dne zvířat!

Nejjednodušším způsobem je zápis do tabulky – viz níže uvedený odkaz přihlašování. Zde najdete konkrétní časový harmonogram a můžete si tak sami zvolit nejlépe vyhovující čas příchodu do VMG. Přihlášení je možné také u muzejní pedagožky Veroniky Ličaverové, DiS. (ekoporadna@muzeumcl.cz, 774 825 089).

Odkaz pro přihlašování zde ->

Program je zdarma a je pořádán Vlastivědným muzeem a galerií v České Lípě a Lesy ČR s. p., za finančního přispění Libereckého kraje a Lesů ČR s. p.

Vypracovala Veronika Ličaverová, DiS.

Muzejní pedagožka

Budeme se těšit na Vaši návštěvu

Jana Jermanová Jakubská

Vedoucí oddělení výstav, výchovy, propagace a galerie

Vlastivědné muzeum a galerie v České Lípě, příspěvková organizace Libereckého kraje

Nám. Osvobození 297/1, 470 01 Česká Lípa

Tel.: 487 824 145, 702 000 096

www.muzeumcl.cz

Pozvánka z roku 2018 ->z roku 2017 ->, z roku 2016 ->

Tagy