weby pro nejsevernější čechy

Těšíme se na Vánoce ve Varnsdorfu

V pátek 29. 11. 2019 se opět sešly všechny mateřské školy z Varnsdorfu, aby společně přivítaly vánoční čas.

Setkání pořádá Mateřská škola Sluníčko z Varnsdorfu za podpory grantu města Varnsdorf již pátým rokem. V parku u Knihovny se s dětmi z MŠ sešlo i spousta rodičů, náhodní kolemjdoucí se zastavovali a s úsměvy na tváři s dětmi zpívali koledy. Každým rokem děti z mateřských škol s rodiči zdobí stromky v parku čím dál nápaditěji.

Vánoční atmosféru navodily koledy a písničky pěveckého kroužku z MŠ Sluníčko „Zvoneček“, vánoční básničky si připravily i děti z ostatních školek. Poté děti prozradily svá vánoční přání zastupiteli města, panu Šišulákovi, který nás přišel podpořit z Městského úřadu Varnsdorf.

Andílci věnovali každé školce dárečky v podobě dětských knih, balíčku ovoce a poukazu na nákup VV potřeb.

Letošní vánoční přání nám odnesli k Ježíškovi holoubci. Tímto děkujeme panu Hambálkovi za jejich vypuštění.

Líbezné melodie andílci pějí, Krásné Vánoce Vám ze srdce přejí.

Na vločkách k Vám nesou přáníčko, Ať nechybí láska, štěstí i zdravíčko.

To vše vám přeje kolektiv MŠ Sluníčko.

Redakční IŠPS:

Inu, co dodat, abych nebyl sprostý? Na mne sere pes. Já jsem zvyklý, že se o většině akcí dozvím jen a jen z vlastních detektivních pátrání nebo omylem. Jenže něco je špatně. Jak je možné, že o akci, podpořené z grantu města a podpořené účastí zástupců i úředníků, neví Městské informační středisko, před jehož okny se akce koná? „Vítán je každý…“ Opravdu? Mluvil jsem se spoustou lidí, kteří se shodli, že o ozdobených stromcích před knihovnou vědí, že se na ně chodí dívat s dětmi, ale že o téhle akci v životě neslyšeli. „To je nějaká novinka?“

Korunu všemu pak nasadí mail redakci (tedy mně) – „fotografie jistě poskytne p. Ivo Šafus,který na akci byl a fotografoval :-)“. Jo, já se s radostí sám se sebou zadarmo domluvím.

Rok 2015 ->

Tagy