weby pro nejsevernější čechy

Podzimní hry 2019 – florbal

Dopískáno. Poslední zápas skončil a Podzimní hry mohly „účtovat“.

Sportovní hala Varnsdorf – 9. 12. 2019

Pořadatel: ZŠ Varnsdorf, nám. E. Beneše

Florbalovými šampiony se stal jak mezi dívkami, tak mezi chlapci tým Gymnázia Varnsdorf. Neměl to však vůbec jednoduché. Skvěle mu v obou kategoriích sekundovalo Gymnázium Rumburk. Výsledky florbalu už nesehrály tak významnou roli pro konečné hodnocení jako v minulých letech. Celkovým vítězem se o „parník“ stalo Gymnázium Varnsdorf. Vyhlašování proběhlo ihned po skončení posledního zápasu. Ceny, které byly zajištěny v rámci Dotačního programu města Varnsdorf, předával pan místostarosta ThMgr. Roland Solloch.

Pár slov k našim týmům (ZŠ náměstí E. Beneše):

Dívky odehrály bojovná utkání. I když se jim nepodařilo vstřelit branku, v obraně se zaskvěly i proti silným týmům G Varnsdorf, resp. G Rumburk. Což při následných dvou remízách s dalšími týmy rozhodlo o 3. místu. Gratulujeme!

Chlapci doplatili na první utkání, kdy proti G Rumburk byli lepším týmem, ale bohužel nebyli schopni vystřelit, natož vstřelit branku. Proti G Varnsdorf byli až zbytečně agresívní, chyběl klid. Se ZŠ Východní jsme prohráli zbytečnými chybami a lacinými góly. Do utkání se ZŠ Edisonova nastoupil na postu brankáře Pepa Suk, což se ukázalo dobrou volbou. Probudili se i střelci. 4. místo určitě neodpovídalo našim kvalitám.

Václav Zemler
ZŠ náměstí E. Beneše Varnsdorf – pořadatel a organizátor celého seriálu



Atletika / Kopaná / Plavání / Košíková / Bruslení

Foto ZŠ Východní Varnsdorf ->
Gymnázium Rumburk ->

Rok 2018 – >, rok 2017 ->, rok 2016 ->, rok 2015 ->

Tagy