weby pro nejsevernější čechy

Letí k vám program Coffee & Books na leden 2020

Vážené dámy a pánové, děvčata a chlapci, holky a kluci…

Ať má rok 2020, který je od 25. ledna rokem kovové krysy pro vás ty správné rysy… Rok to bude plný změn a o změnách je známo, že se nedají moc řídit. Přesto všechno věřím, že mráz kopřivu nespálí a i vy si se změnami nakonec poradíte. Třeba pro vás budou naši hosté inspirací, jak se změnami naložit.

První změna by mohla být v tom, že začnete přemýšlet, zda by pro vás nebo vaše blízké nebylo zajímavé studovat ve Velké Británii. Nevadí, že bude pro Brexitu, je to prostě jen změna….
https://www.iplanet.cz/

O tom jak se vám může změnit život během cesty do Nepálu vám bude vyprávět Honza Šmíd. S odborníkem na kosmonautiku také prozkoumáme změny, které lidstvu přinese cesta na Mars – tedy její evropsko-ruská větev.
http://bit.ly/36xugcR

Příjemnou změnou je konání Literárního kabaretu, který pořádá Marcel Deli a všichni, kteří přijdou přečíst mezi naše knihy zárodky knih svých. Zkrátka vytáhněte, co máte v šuplíku a doražte k nám.
http://bit.ly/2MSujrI

A kromě toho všeho se můžete  i v roce 2020 stát součástí komunity nadšenců, kteří si u kávy nebo sklenice vína vzájemně pilují jazyk, aby lépe zvládal angličtinu, němčinu a od března (!) i španělštinu. A to pak přinese nejednu změnu, protože jak jistě víte, jisté pořekadlo říká, že kolik jazyků umíš, tolikrát jsi člověkem.

A jestli také rádi čtete, knihou měsíce, o které se bude povídat v čtenářském klubu, je Hrdý Budžes Ireny Douskové.
http://bit.ly/35p8hmK

Na vás všechny se již třetím rokem těší celý tým v Coffee & Books.

A za děčínskou kulturní kavárnu
Jana Víchová

Tagy