weby pro nejsevernější čechy

Letí k vám program Coffee & Books na únor 2020

Vážené dámy a pánové, děvčata a chlapci, holky a kluci…

Jedna z mnoha únorových pranostik říká: Je-li v únoru zima a sucho, bývá prý horký srpen. Asi už naši předci věděli něco o globálním oteplování. Zkrátka a dobře, odjaktěživa jsme toužili malinko vidět do budoucnosti. Někdy to vyšlo a jindy zase ne.

O stejné, ale často obráceně,  se snaží na mnoha frontách i různé postupy a duševní nauky zkoumající naše vědomí. V únoru prozkoumáme jednu z nich: psycho – kineziologii. Tak pokud chcete vědět víc o této práci s tělem a myslí, nezapomeňte přijít.


No a kdyby vás nezaujala cesta do vaší hlavy, nabízíme příběh českého samuraje. Byl jeden kluk a ten měl moc rád čaj. A tak vymyslel …. zkrátka vymyslel jedinečný energy drink z čaje. Zní to jednoduše, ale věřte, že to úplně jednoduché nebylo. Pokud se chcete potkat se zakladatelem Čajomír festu a firmy Samuraj Shot, máte jedinečnou šanci. Tak čaj s vámi.

Vědu bude v únoru zastupovat autorka knihy Svatovítská katedrála známá i neznámá, která nám přijde vyprávět o tajemných místech Pražského hradu z pohledu archeologického výzkumu. Paní Maříkovou Kubkovou znáte – byla u nás představit nádhernou a největší knihu o Svatovítské katedrále a tohle je slíbené pokračování. Knihu si můžete připomenout zde ->


Komunita v Coffee & Books žije i v únoru. Čtenářský klub bude zkoumat hořlavost hovna (pardon, to ne já, to pan Šabach) a nebude chybět anglická a německá konverzace.

Od března přidáme i španělštinu! No a jeden den mám zavřeno, protože budeme drhnout, smýčit a omývat celou kavárnu, abychom byli na jaře jako ze škatulky. Od prvního února totiž zbývá do jara jen 49 dní.

Na vás všechny se těší celý tým v Coffee & Books.
A za děčínskou kulturní kavárnu
Jana Víchová

PS:

Výjimky v otevírací době v únoru

V pondělí 3. února 2020 máme otevřeno od 9,00 hodin.
v pondělí 17. února 2020 máme zavřeno celý den, protože uklízíme.
Tagy