weby pro nejsevernější čechy

Lípa Musica mění program v souvislosti s krizovými protiepidemickými opatřeními, koncert v Teplicích se ruší

V souvislosti s vyhlášením nouzového stavu od 5. října 2020 a přijetím krizového opatření v důsledku pandemie SARS-CoV-2 dochází k následujícím změnám v programu 19. ročníku MHF Lípa Musica.

Koncert s názvem Musica Bohemica: Poezie lidové písně plánovaný na úterý 6. října do Bartholomeus Gallery&Café v Teplicích se ruší. Náhradní termín tohoto koncertu bude patrně stanoven až na rok 2021.

Zakoupené vstupenky budou vrácenyv místě nákupu, tj. hotovostní prodeje na festivalové pokladně v Žižkově ulici č. 528/6, příp. v Turistickém centru VisitTeplice či na pobočkách ColosseumTicket. V případě bezhotovostních plateb budou vstupenky stornovány rovněž ve výše uvedených pobočkách a vstupné bude následně vráceno na účty návštěvníků. Zakoupené e-vstupenky budou automaticky stornovány a částky vráceny na účty návštěvníků.

Koncert s názvem Chvalme Pána plánovaný na neděli 11. října 2020 od 17 hodin do baziliky Všech svatých v České Lípě proběhne se změnou programu. V důsledku přijatých mimořádných opatření a zákazu pořádání pěveckých koncertů nevystoupí původně avizovaný Český filharmonický sbor se sbormistrem Petrem Fialou a sólisty. Místo sborového koncertu festival zařazuje varhanní recitál vynikajícího českého varhaníka Vladimíra Roubala. Program koncertu bude upřesněn. Zakoupené vstupenky na tento koncert zůstávají v platnosti, vstupné se s ohledem na vyhrazenou změnu programu nevrací.

Další koncerty jsou v tuto chvíli plánované beze změny.

S poděkováním za pochopení za pořádající spolek ARBOR
Martin Prokeš,
předseda a ředitel MHF Lípa Musica

Kontakt pro další informace:

Ing. Lucie Johanovská, manažerka marketingu & PR
ARBOR – spolek pro duchovní kulturu, Žižkova 528/6, 470 01 Česká Lípa
@: lucie.johanovska@lipamusica.cz,
www.lipamusica.cz | facebook / instagram / youtube: lipamusica.cz

Tagy