weby pro nejsevernější čechy

Program Muzea města Ústí nad Labem – říjen 2020

Vážení příznivci ústeckého muzea.

6. 10. 2020 – Vzhledem k nouzovému stavu a epidemiologickým opatřením jsme byli nuceni zrušit následující akce: UNDERGROUND A DISENT NA ÚSTECKU, CAFÉ NOBEL – JAK PODVÁDĚT EFEKTIVNĚ, ZLATÁ ÉRA KLUBU TUKAN, CAFÉ NOBEL BEZ KOFEINU. Konání dalších akcí zatím nemůžeme zaručit a sledujte prosím náš FB profil, kde zveřejňujeme aktuální změny v programu. Výstavu „I knihy mají osudy“ jsme prodloužili až do 25. října.

9. 10. 2020 – Vážení návštěvníci, tento víkend 10.–11. října 2020 je muzeum ještě otevřené v běžné pracovní době od 9 do 18 hodin. Jestliže využijete možnosti navštívit nás, děkujeme za respektování všech opatření pro ochranu zdraví – za to, že v muzeu používáte roušku a dodržujete bezpečné rozestupy. Těšíme se na Vás!

Na základě usnesení vlády ČR budou všechna muzea (tedy i naše) uzavřena od 12. do 25. října. Tímto oznamujeme, že v tomto období rušíme všechny akce našeho říjnového programu. Zachováváme si pozitivní mysl, že stejně jako na jaře i nyní tuto situaci všichni ve zdraví zvládneme! I při tomto uzavření pilně pokračujeme v naší práci a těšíme se, až pro Vás budeme moci opět otevřít naše výstavní prostory.

Děkujeme za pochopení.

S pozdravem z Muzea města Ústí nad Labem

Martin Novák
propagační referent, kustod
e-mail: novak@muzeumusti.cz
web: www.muzeumusti.cz

Tagy