weby pro nejsevernější čechy

Jarní bižuterní kurz v muzeu

Vážení přátelé, srdečně zveme na letošní první BIŽUTERNÍ KURZ, který se uskuteční v sobotu 12. června 2021 od 10 do 14 hodin v ateliéru Muzea skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou. Pod vedením lektorky Věry Černé se tentokrát bude vyrábět náramek a náhrdelník z broušených perlí obšívaných rokajlem. Kurz je vhodný zejména pro mírně pokročilé a kurzovné činí 300 Kč za materiál a lektorské vedení.

Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou je po dlouhé pauze opět otevřené a může tak pozvat zručné milovníky bižuterie na první letošní lekci z cyklu oblíbených bižuterních kurzů pro pokročilé. Uskuteční se v sobotu 12. června od 10 do 14 hodin.

Předem objednaní zájemci se tentokrát naučí vyrobit náramek a náhrdelník z broušených perlí obšívaných rokajlem. Kurz povede tradiční lektorka Věra Černá a je vhodný zejména pro mírně pokročilé dospělé. „V roce 2020 jsmebyli nuceni všechny naplánované kurzy zrušit. Letos doufáme, že si je návštěvníci užijí více“,informuje muzejní edukátorka Milena Zachařová.

Pro účast je nutná rezervace předem, a to nejpozději do 7. června. Kurzovné činí 300,- Kč a zahrnuje materiál i lektorské vedení. Podrobnosti naleznete na stránkách muzea www.msb-jablonec.cz.

Kontakt:

Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou, U Muzea 398/4, 466 01 Jablonec nad Nisou

Milena Zachařová, tel. 483 369 021, M. 778 702 892, e-mail: milena.zacharova@msb-jablonec.cz

Partneři muzea:
Ministerstvo kultury České republiky, Liberecký kraj, statutární město Jablonec nad Nisou, Preciosa, Crystal Valley a Rádio Contact Liberec

Pěkné dny přeje

Šárka Labusová
asistentka ředitelky muzea
email: sarka.labusova@msb-jablonec.cz
Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou, U Muzea 398/4, 466 01 Jablonec nad Nisou
www.msb-jablonec.cz

Tagy