weby pro nejsevernější čechy

Halový turnaj kopané kategorie U9

V neděli 16. ledna 2022 obsadila sportovní halu ve Varnsdorfu fotbalová drobotina na halovém turnaji kategorie U9.
Utkání, dokonce mezinárodní, o němž se nezasvěcený dozví maximálně z rozpisu obsazení sportovní haly či náhodou na FB nebo IG:

Domácí FK Varnsdorf postavil do turnaje dva celky (A, B), dorazil Děčín, Česká Lípa a také dva celky z Polska – Łużycka Akademia Sportu Zgorzelec a zástupci fotbalového potěru města Bogatynia.

Úvod proběhl následovně – VDF A vs DC 1:7, VDF B vs ČL 1:0 a Zhořelec vs Bogatynia 10:0 (bez záruky). Po vystřídání všech družstev jsem halu opustil, další průběh nedokumentován, a příliš nevěřím, že se někde nějaké solidní info vyklube.

PS: Nechci být špatným prorokem, ale začínám se zabývat otázkou, jak dlouho ještě hala vydrží. Po včerejším zkoumání opadaných omítek z chátrajících stěn se dnes opakovalo protékání vody skrze stropy na palubovku…

Ve středu 19. ledna 2022 se na IG FK VDF objevilo info:

V neděli 16. ledna se v Městské hale Varnsdorf konal první ze série mezinárodních halových turnajů pro přípravky.

Tentokrát byla na programu kategorie U9. NAši domácí borci byli rozděleni do 2 týmů a přivítali 2 zahraniční soupeře z Polska – Luzyckou akademii sportu, APG Bogatyniu a také FAPV Děčín a LOKO Českou Lípu.

Bylo vidět nespočet skvělých akcí, soubojů a nesmírné snahy hráčů za každé situace za výborné atmosféry, kterou vytvořili rodiče a diváci na tribuně.

Po 5 kolech hry, kdy hrál každý s každým 15 minut dlouhé utkání dopadlo celkové pořadí takto:

1. Luzycka akademia sportu Zgorelec
2. FK Varnsdorf – modří
3. LOKO Č. Lípa
4. FAPV Děčín
5. FK Varnsdorf – oranžoví
6. APG Bogatynia

Skvělého moderování se ujal Miloslav Kucer a poděkování patří též dorostencům Lukášovi Fundovi a Filipovi Kabeláčovi, kteří v roli rozhodčích zodpovědně řídili 15 utkání!

V sobotu 22. 1. je na řadě kategorie U11 a znovu přivítáme oba polské soupeře, SK Šluknov a LOKO Č. Lípu.

Tagy