weby pro nejsevernější čechy

Okresní kolo Odznaku všestrannosti – Sazka olympijský víceboj 2022

Po dvouleté vynucené pauze se ve středu 6. dubna 2022 ve Sportovní hale ve Varnsdorfu konalo okresní kolo Sazka olympijského víceboje – odznaku všestrannosti.

Bohužel letos počasí nepřálo, tudíž s výjimkou běhu vše uvnitř.

Zúčastněné školy (některé postavily víc družstev) v konečném pořadí:

Gymnázium Varnsdorf
Gymnázium Rumburk
ZŠ Rumburk U nemocnice
ZŠ Rumburk Tyršova
ZŠ Varnsdorf Edisonova
ZŠ Krásná Lípa
ZŠ Varnsdorf Východní
ZŠ Pastelka Rumburk

Disciplíny jako vždy (trojskok z místa, hod medicinbalem, skok přes švihadlo, kliky a volitelná disciplína běh 1 km nebo dribling). Výsledky ke studiu zde ->.

Po dvou letech nepoznám, kdo je za jakou školu, kdo kam patří. Po dvou letech nepoznávám ty, kteří se dříve závodu sami účastnili a dnes fungují jako sbor pomocníků a rozhodčích…

ZŠ Východní ->

Ve sportovní hale se setkalo 228 soutěžících, kteří závodili v 5 disciplínách. Naši školu reprezentovalo 30 žáků od 4. do 9. třídy.

Naši školu reprezentovalo 30 žáků od 4. do 9. třídy.

Na stupni vítězů se ve své kategorii umístili:
3. místo r. 2009 – E. Jindrová – postup do krajského kola
3. místo r. 2011 – K. Málková
3. místo r. 2012 – S. Deus

Všem děkujeme za vzornou reprezentaci a postupující držíme palce v dalším kole, které proběhne 12. 5. v Klášterci nad Ohří.

Foto ->

Pořádající gymnázium na FB:

Pochvala našim studentům: Tento týden jsme organizovali velkou sportovní akci – okresní kolo OVOV. Do sportovní haly přišlo asi 300 dětí, z toho 80 z našeho gymnázia. Ti, co nesoutěžili, pomáhali s koordinací, dělali rozhodčí… prostě odvedli skvělou profesionální práci.

Družstvo složené převážně z primánů (J. Hocko, kluci A. a J. Černí, M. Kout, G. Čepeláková, T. Bučková, A. Kroupová, K. Keslerová) postoupilo z prvního místa do krajského kola! S nimi ještě jednotlivci J. Bradík, K. Hottmar, E. Urbanová, M. Švecová a T. Palmeová. Spousta dětí si udělala osobní rekordy. Byl to moc hezký pohled na halu plnou nadšených děcek.

A na webu:

6. 4. 2022 jsme organizovali okresní kolo OVOV. Jedná se o celorepublikovou akci, plnilo se pět disciplín (kliky, trojskok, hod medicinbálem, švihadlo, driblink, běh 1000m. Měli jsme v hale celkem 300 dětí. Z toho bylo našich 80 – včetně rozhodčích – Sexta B komplet a půlka Sexty A. Chci jen opět vychválit naše studenty. Koordinátoři projektu z Prahy velmi chválili perfektní práci našich žáků. Zvládli to bez jediného protestu a stížnosti učitelů i rodičů. Družstvo (Hocko, kluci Černý, Kout, Čepeláková, Bučková, Kroupová, Keslerová) postoupilo z prvního místa do krajského kola. S nimi ještě jednotlivci Bradík, Hottmar, Urbanová, Švecová a Palmeová, kteří byli na bedně. Spousta dětí si udělalo osobní rekordy. Byl moc hezký pohled na halu plnou nadšených děcek. Je to velký úspěch, protože jsme nasadili do družstva převážně primány a nečekali jsme, že by už letos mohli takto uspět. Velmi všem blahopřejeme a děkujeme, byli jsme na vás pyšní.
Mgr. Radka Holubářová

Foto ->

Gymnázium Rumburk:

Dne 6.4. 2022 se ve Varnsdorfu ve sportovní hale konalo okresní kolo družstev a jednotlivců soutěže Odznaku všestrannosti Sazka olympijský víceboj. Tohoto sportovního klání se zúčastnilo 12 sportovních družstev základních škol a nižších gymnázií v těchto disciplínách – trojskok, hod medicinbalem, švihadlo, kliky, běh 1000 m a driblink.

Družstvo Gymnázia Rumburk ve složení – Veronika Dittrichová 3.A, Anna Jandová 2.A, Karolína Richterová 3.A, Lucie Švajcrová 3.A, Oliver Bělič 2.A, Lukáš Burda 2.A, Prokop Holub 2.A a Čeněk Steinbach 2.A, obsadilo v silné konkurenci 2. místo a s tím postup do krajského kola.

Úspěchy jednotlivců:

chlapci: 2. místo – Čeněk Steinbach 2.A (ve své kategorii 2008)
2. místo – Lukáš Burda 2.A (ve své kategorii 2009)
dívky: 1. místo Anna Jandová 2.A
2. místo Lucie Švajcrová 3.A
3. místo Veronika Dittrichová 3.A

Všem děkuji za úspěšnou reprezentaci naší školy a přeju jen samé další sportovní úspěchy.
T. Masopustová

Základní škola U Nemocnice Rumburk:

6. 4. 2022 se konalo okresní kolo odznaku všestrannosti. Každý soutěží sám za sebe, ale může se utvořit i družstvo(4 holky+4kluci). Naše družstvo ve složení: Bulanová, Jiroutová, Ficajová, Poncerová, Jireš, Punčochář, Dvořák, Stejskal získalo 3. místo. SUPER!!

Jednotlivci: 9.A Adam Brož 16.místo, Anna Jaržabková 7.místo, 8.A Tereza Bulanová 4.místo-postup do kraje, Lucie Jiroutová 9.místo, Sabina Dytrychová 18.místo, Pavlína Jindrová 23.místo, Stanislav Jireš 8.místo, 7.A Zuzana Ficajová 13.místo, Veronika Jirásková 17.místo, Lucie Štěrbová 19. místo, František Dvořák 3.místo-postup do kraje. 7.B Pavlína Poncerová 7.místo, Jakub Punčochář 11.místo. 6.B Anna Suchopárová 9.místo. 5.B Jakub Stejskal 2.místo-postup do kraje. Mimo soutěž závodil ročník 2006 ( to už je dorost) a v této kategorii zvítězil Jakub Hamada.

Všem závodníkům děkujeme za výbornou reprezentaci školy.

Výsledky:

vysledky-ok-decin-komplet

Rok 2019 ->, rok 2018 ->, rok 2017 ->, rok 2016 ->, rok 2015 ->, rok 2013 ->

Tagy