weby pro nejsevernější čechy

Okresní kolo Odznaku všestrannosti – Sazka olympijský víceboj 2019

V pátek 5. dubna 2019 se u Sportovní haly ve Varnsdorfu konalo letošní okresní kolo Sazka olympijského víceboje – odznaku všestrannosti.

O termínu konání jsem se letos dozvěděl zase víceméně náhodou díky dobrým duším (už to snad ani nemá cenu připomínat a komentovat, nevzpomněli si ani organizátoři, ani učitelé, ani soutěžící děcka).

Do okresního kola se jako vždy přihlásilo jen pár škol z výběžku, zbytek regionu nějak tahle soutěž netankuje. Pokud se nepletu, oproti loňsku se neúčastnila Edisonka a místo ní se objevila Krásná Lípa. Družstev víc, protože některé školy postavily víc skupin (uvedeny v konečném pořadí):

Gymnázium Varnsdorf Střelecká A
Gymnázium Rumburk
ZŠ Východní Varnsdorf A
ZŠ Rumburk U nemocnice
ZŠ Rumburk Tyršova
Gymnázium Varnsdorf Střelecká C
Gymnázium Varnsdorf Střelecká B
ZŠ Pastelka Rumburk
ZŠ Dolní Podluží A
ZŠ Jiříkov A
ZŠ Krásná Lípa
ZŠ Dolní Podluží B
Vápeníci Varnsdorf
ZŠ Východní Varnsdorf B
ZŠ Jiříkov B

Disciplíny jako vždy (trojskok z místa, hod medicimbalem, skok přes švihadlo, kliky a volitelná disciplína běh 1 km nebo dribling). Počasí super, takže se opět vše odehrávalo venku, kde bylo připraveno 7 stanovišť. Výsledky ke studiu zde ->.

Pokud se vám fotek zdá málo / hodně, trhněte si nohou. Dva dny výběru, původně 1500 fotek. Takže jen „zlomek“. Pokud někdy něco zveřejní některá ze škol (fotografů bylo dost) a přijdu na to, třeba ještě budou aktualizace.

ZŠ Východní Varnsdorf ->

ZŠ U nemocnice Rumburk ->

Rok 2018 ->, rok 2017 ->, rok 2016 ->, rok 2015 ->, rok 2013 ->

Tagy