weby pro nejsevernější čechy

Velikonoce nad laťkou 2022

V sobotu 9. dubna 2022 se do varnsdorfské sportovní haly po dlouhé vynucené pauze vrátil 24. ročník soutěže ve skoku vysokém s názvem Velikonoce nad laťkou.

Další z akcí, která si na svůj čas musela pár let počkat. Další z akcí, u nichž dřívější borci, šampioni a rekordmani zmizeli kdesi v propadlišti dějin a není po nich ani vidu, ani slechu.

Výsledky zde ->

Gymnázium RBK:

Sobotní odpoledne 9. dubna patřilo všem atletickým nadšencům, kteří se sešli po Covidové pauze ve Varnsdorfské Sportovní hale na dalším ročníku soutěže Velikonoce nad laťkou.

Barvy Gymnázia Rumburk hájily žákyně primy Vanesa Samohýlová a Nguyen Khanh Hoa (Ivanka) a za své sportovní oddíly ještě soutěžili žáci sekundy Anna Jandová (Slovan Varnsdorf) a Oliver Bělič (AC Rumburk).

Pro Vanesu a Ivanu v kategorii mladších žákyň to byla první zkušenost s atletickými závody a nevedly si vůbec špatně. Shodným výkonem 120 cm obsadily společné 4. místo. Anička se stejným výkonem obsadila v kategorii starších žákyň 5. místo a Oliver ve starších žácích se s výkonem 130 cm umístil též na 5. místě.

Všem našim žákům gratuluji k jejich umístění a doufám, že své výkony zopakují, případně vylepší, v dalších atletických soutěžích, které nás čekají

K. Veselá

Rok 2019 ->, rok 2018 ->, rok 2017 ->

Tagy