weby pro nejsevernější čechy

Předsezónní mezinárodní turnaj ve volejbalu žen (září + říjen 2022)

Od pátku 30. září do neděle 2. října 2022 patřila varnsdorfská sportovní hala špičkovému volejbalu s mezinárodní účastí.

Podrobnosti na plakátě, rozpis utkání následující:

30. 9. 2022
17:00 VK Dukla Liberec vs Olymp Praha
20:00 Volley Wroclaw vs VC Wiesbaden

01. 10. 2022
11:00 Olymp Praha vs VC Wiesbaden
15:00 Olymp Praha vs Volley Wroclaw
18:00 VK Dukla Liberec vs VC Wiesbaden

02. 10. 2022
14:00 VK Dukla Liberec vs Volley Wroclaw

Pár slov od organizátorů:

O víkendu 30. 9. až 2. 10. 2022 proběhl ve sportovní hale turnaj volejbalových velikánů. Na akci pořádanou TJ Slovan volejbal – mládež dorazily týmy VK Dukla Liberec (CZ), PVK Olymp Praha (CZ), VC Wiesbaden (DE) a Volley Wroclaw (POL).

Jelikož se jedná o špičky ve svých zemích, do varnsdorfské haly tak dorazily hráčky z celého světa (Brazílie, Chorvatska, Holandska…). Během turnaje také mimo jiné proběhlo ocenění sportovců TJ Slovan Varnsdorf za vzornou reprezentaci na Olympiádě dětí a mládeže v Olomouci (N. Nováčková – volejbal, O. Zajíček, F. Hanzalík – atletika) a za reprezentaci na MČR juniorů, dorostenců na dráze v Ostravě (J. Tomašov). Dále také byla oceněna trenérka atletů paní J. Skalická, která v tomto roce oslavila životní jubileum a umístila se na 1. místě v celorepublikové soutěži pořádané Olympijským výborem „Cvičitelka roku“. Tímto jí ještě jednou gratulujeme i za oddíl volejbal.

Všechny týmy sehrály velmi pohledné a napínavé zápasy. Během soboty do varnsdorfské haly dorazilo přibližně sto diváků. A jelikož se jednalo o přátelský turnaj, tak i atmosféra a celý průběh se nesl v tomto duchu. Pomyslné 1. místo si odvezl tým VC Wiesbaden, 2. místo Volley Wroclaw, 3. místo VK Dukla Liberec a 4. místo PVK Olymp Praha.

Jsme rádi že vše proběhlo k maximální spokojenosti všech družstev a těšíme se na příští rok, kdy již proběhne 5. ročník. Dále bychom chtěli poděkovat všem sponzorům, kteří se do turnaje zapojili: Město Varnsdorf, Euro Air CZ, Czech Pan, UADK, Regia a.s.

MD

Odkazy budou přibývat postupně, jak se podaří zpracovat fotodokumentaci.




Tagy