weby pro nejsevernější čechy

Basketbal – kadetky U17 TJ Slovan Varnsdorf vs BA Tygřice Louny (říjen 2022)

Stejně jako předchozí den po kadetech i v neděli 23. října 2022 nastoupily ve varnsdorfské sportovní hale k utkání kadetky U17 TJ Slovan Varnsdorf, tentokrát proti celku BA Tygřice Louny (nadregionální liga skupina A – 6. kolo).

Jenže přesně opačně. Zatímco v sobotu si holky vedly výborně a kluci propadli, dnes si vítězství užili jen kluci. Tygří leader ligové skupiny hrál suverénně a líp. Začátek ještě domácí jakž takž uhrály, a ještě když jsem v půlce odcházel, říkal jsem si, že jsem čekal větší masakr. Jenže do konce se rozdíl ještě víc zvětšil, nakonec 46:82 (10:21, 29:47, 41:64).

Přesto posun v tabulce směrem vzhůru:

Na oddílovém webu:

TJ Slovan Varnsdorf vs BA Tygřice Louny – 46:82 

V neděli jsme hostili tým z Loun. Louny byli posledním týmem, se kterým jsme tuto sezónu ještě nepoměřili síly, a zároveň prvním týmem tabulky bez jediné porážky. Od prvních minut nám také soupeř ukázal, proč tomu tak je. Ze hry Tygřic vyzařovala větší zkušenost, lepší návyky a znalost svého systému, podpořena velmi dobrou střelbou. V poločase jsme šli do šatny se ztrátou osmnácti bodů za stavu 29:47. Úkol pro druhý poločas byl jasný. Začít stahovat soupeře a dostat se na dostřel pod 10 bodů. První tři minuty ve třetí čtvrtině se nám tento úkol skutečně dařilo plnit. Následně však soupeř přešel kvůli problém s fauly do zónové obrany, na kterou se nám nepodařilo zareagovat a propast ve skóre se opět začala prohlubovat až na samotný konečný výsledek.

Za celý víkend bychom chtěli mockrát poděkovat všem fanouškům, kteří si na nás našli čas, ať už návštěvou samotného utkání v hale, a nebo sledováním našeho týmu skrze platformu YouTube. Moc si Vaší podpory vážíme. Děkujeme!

Body: Doležalová 15, Zirmová 10, Palmeová 8, Petráková 7, Bafiová 6

Tagy