weby pro nejsevernější čechy

Futsal středních škol 2022

Ve čtvrtek 15. prosince 2022 se ve varnsdorfské sportovní hale sešly chlapecké týmy výběžkových středních škol, aby sehrály turnaj ve futsale.

Dle tabulky rozpisu a výsledků (viz foto) přítomny celky Lesárna Šluknov, středisko Karoliny Světlé, gympl VDF, gympl RBK, středisko Mariánská, středisko Bratislavská, TOS.  A dle na místě slyšeného pokus organizujícího gymnázia Varnsdorf (s podporou grantu Města) navázat na předCOVIDovou Ligu severu (snad se bude pokračovat florbalem, stolním tenisem, možná opět i šplhem).

VOŠ, SPŠ a SOŠ, Varnsdorf na FB uvádí:

Dnes se naše škola zúčastnila soutěže středních škol Šluknovského výběžku ve futsale s názvem Liga severu. Turnaj chlapeckých družstev proběhl ve sportovní hale ve Varnsdorfu. Naši školu reprezentovala tři družstva: kluci z Mariánské, Karolíny Světlé a Bratislavské. Všichni odvedli bojovný výkon, ale nejlépe si vedli kluci z Karolíny Světlé – získali krásné druhé místo. Gratulujeme všem.

Lesárna na FB:

Ve čtvrtek 15. 12. 2022 se ve varnsdorfské sportovní hale uskutečnil turnaj ve futsalu v rámci Ligy severu. Naše škola se opět úspěšně zúčastnila. Naši kluci v konkurenci sedmi škol byli jen o pověstný kousek toho sportovního štěstíčka čtvrtí. Předvedený výkon byl ovšem na lepší umístění, ale sport je sport. Naše celkové skóre 11:3 (shodný rozdíl jako stříbrný tým) to jen potvrzuje.

Liga severu futsal chlapci rok 2019 ->, Liga severu futsal chlapci rok 2018 ->, Liga severu futsal chlapci rok 2017 ->

Tagy