weby pro nejsevernější čechy

Volejbal – Krajský přebor juniorek (leden 2023)

Po necelém roce v neděli 8. ledna 2023 varnsdorfskou sportovní halu obsadil volejbal s 5. kolem aktuálního krajského (libereckého) přeboru juniorek.

Kdesi kdysi vyšťourané oficiální info hovořilo o kategoriích U18, U20, U22, na webu je však k dohledání pouze položka U22:

Přihlášená družstva
01. TJ Zikuda Turnov „B“
02. TJ Zikuda Turnov „C“
03. USK Slavia Liberec „B“
04. SK Ještědská Liberec
05. Vrtule Frýdlant
06. TJ Jiskra Nový Bor
07. TJ Slovan Varnsdorf
08. TJ Sokol Mnichovo Hradiště
09. TJ Lokomotiva Česká Lípa
10. TJ Bižuterie Jablonec n. N. „I“
11. TJ Bižuterie Jablonec n. N „II“
12. Schrödingerův institut Varnsdorf
13. Beach Volley Vratislavice n. N.
14. TJ VK Dukla Liberec

Aktuální rozpis přímo na místě vypadal následovně:

TJ Sokol Mnichovo Hradiště v neděli 15. ledna 2023 na FB:

Juniorky v první lize KP neztratily ani set. Po trochu rozpačitém výkonu proti Turnovu B to v dalších dvou zápasech byla jak se říká „krasojízda“.
Na posledním turnaji jsme s Turnovem B první set ztratili. Tentokrát to byla výhra 2:0, ale nerodila se lehce. V prvním setu jsme se utrhli až v závěru setu. Druhý set byl v úvodu vyrovnaný, pak jsme přestali útočit. Soupeř hrál jednu ulívku za druhou a my jsme si s tím dlouho neuměli poradit. Za stavu 14:19 při podání Anet jsme dokázali zlepšenou hrou otočit na 20:19 a set už nějak dohráli.
V dalších dvou utkáních proti USK Slavii Liberec a Schroedingerovu institutu to bylo 2:0. Ani v jednom setu se soupeř nedostal do koncovky. Z naší strany to byl opravdu VÝBORNÝ výkon s minimem chyb, kvalitní přihrávkou, pestrým útokem a pevným blokem.
Dokázali jsme zopakovat pohárové výkony. Schroedingerům institut tentokrát nevyhrál ani jedno utkání a v celkové tabulce ztrácí na druhém místě už pět bodů.
Sestava: Terka Z., Verča, Anet, Alice, Bára, Týna, Terka H., Háňa, Kája

Tagy