weby pro nejsevernější čechy

Basketbal – mladší minižáci U12 TJ Slovan Varnsdorf vs SLUNETA Ústí nad Labem (duben 2023)

Neděli 23. dubna 2023 ve varnsdorfské sportovní hale zahájilo utkání 4. kola oblastního přeboru mladších minižáků U12 domácího TJ Slovan Varnsdorf proti týmu SLUNETA Ústí nad Labem.

Začátek vypadal relativně vyrovnaně, pokud jedna strana vedla, bylo to spíš v řádu vteřin, než ta druhá vyrovnala. Ale štěstí se už ke konci první čtvrti začalo klonit na stranu domácích a ve druhé půli už dávali svou převahu jasně najevo. (20:14 / 39:19)

Na oddílovém webu:

TJ Slovan Varnsdorf – Sluneta Ústí n. L. 67:41 (20:14, 19:5, 14:14, 14:8)
Předposlední utkání sezóny mělo vyřešit konečné umístění na 4. a 5. místě tabulky. Při vyrovnané bilanci obou týmu obsadí vítěz lepší umístění. V první čtvrtině byla hra obou týmů vyrovnaná, teprve v úplném závěru získali naši hráči menší náskok. Uklidnění přinesla druhá čtvrtina, kdy se našim hráčům podařilo získat nadějný náskok. Po vyrovnaném průběhu třetí čtvrtiny opět zabojovala druhá pětka a náskok ještě navýšila. Pochvalu zaslouží všichni hráči za předvedený výkon bez vážnějších chyb. Čtvrté místo v soutěži mladších minižáků U12 považujeme za úspěch. Ale stále před sebou máme ještě tři týmy, kterým bychom se rádi vyrovnali.
Body : Šindelář a Martínek po 12, Mareš 11, Čácha a Patóč po 8, Šoller 6, Cechl L. a Přerovský po 4, Cechl T. 2.
Šestky : 19/5

Tagy