weby pro nejsevernější čechy

3. kolo KPD LKAS, starší žactvo skupiny A ve Varnsdorfu 2023 (atletika)

Ve čtvrtek 8. června 2023 se na městském stadionu v Kotlině ve Varnsdorfu uskutečnilo 3. kolo krajského přeboru družstev staršího žactva Liberecka – skupina A.

Minulý měsíc v Rumburku, tentokrát v režii TJ Slovan Varnsdorf v Kotlině.

Disciplíny a časový harmonogram:

Kompletní výsledky zde ->

Pro představu alespoň finální výsledky družstev, z nichž jsou patrní účastníci závodů:

Pokud jsem minule psal „K tomu snad lze jen říct, že je obdivuhodné, když se členové družstva dokáží popasovat i s disciplínami, které nemají možnost reálně trénovat, protože my tu máme stadion nikoli atletický, leč spíše fotbalový…„, mohli se účastníci přesvědčit na vlastní oči, jak vypadají specializovaná „sportoviště“ a jak se „povedla“ rekonstrukce tartanu, když se po cca roce některé dráhy už opět nedají používat.

Atletický oddíl Varnsdorf na FB:

Ve čtvrtek 8. června 2023 se na stadionu ve Varnsdorfu konalo 3. kolo družstev. Závodili zde atleti z Jablonce, Cvikova, Rumburku a Liberce. Padlo mnoho osobních rekordů napříč disciplínami. Družstvo kluků se umístilo na 4. místě ze 7 a družstvo dívek na 3. místě z 5 družstev. Nejvíce bodů získal Filip Hanzalík a potom Sebastien Mádl a Ondřej Zajíček.

Alespoň jsem se dozvěděl, že dopoledne v Rumburku proběhla Atletická olympiáda dětí DSO Sever 2023, kterou jsem v několika uplynulých letech měl možnost dokumentovat, ale letos jsem o ní dopředu nikde nezaznamenal ani čárku… Nicméně stejně bych nemohl, protože jsem dopoledne trávil u sportovní haly.

1. kolo KPD staršího žactva v Rumburku 2023 ->, Finále Krajského přeboru družstev staršího žactva v Rumburku 2020 ->, 2. kolo KPD staršího žactva v Rumburku 2020 ->, 1. kolo KPD staršího žactva skupina A v Rumburku 2018 ->

Tagy