weby pro nejsevernější čechy

Letní streetballová liga Šluknovska 2023 – první kolo

V sobotu 22. července 2023 začal letošní ročník Letní streetballové ligy Šluknovska 2023 prvním kolem v areálu pivovaru Kocour.

Některé události už jsou s létem neodmyslitelně spojeny, byť procházejí vývojem. Letos 17 týmů a na 99,9 % v pánské režii – jediné družstvo holek a v jednom celku dívčí alternace.

Přihlášené týmy
Celkový rozpis utkání
Rozpis skupin

Foto na oddílovém webu ->

Foto z vyhlášení výsledků na oddílovém webu ->

Na webu BAŠ:

11. ročník Letní streetballové ligy Šluknovska byl již počtvrté zahájen v areálu pivovaru Kocour ve Varnsdorfu. Skvělé zázemí a tři streetbalové kurty, na kterých tentokrát sedmnáct týmů odehrálo přes čtyřicet utkání ve třech kategoriích, skýtaly nadmíru zábavy, emocí, adrenalinu a radosti, už od ranních hodin.

Počasí na sportování jak stvořené, ani teplo, ani zima, v kombinaci s doprovodným programem pro děti, přilákalo vyšší desítky diváků, převážně z řad rodinných příslušníků účastníků, kterých bylo bezmála sedmdesát. Kromě klasických utkání 3 na 3, proběhla již tradiční otevřená soutěž ve střelbě, zpoza tříbodového oblouku a čáry trestného hodu, které obě vyhrál Petr Kolář.

Výsledné umístění v turnaji jednotlivých kategorií:

Mládež do patnácti let:
1. King Team
2. Vagoši
3. Shooters

Mládež do sedmnácti let:
1. Aligátor
2. GAL
3. Kozy

Osmnáct plus:
1. XXX
2. Trenéři
3. 4 bratři

Speciální poděkování patří panu Josefu Šustovi, jeho týmu z pivovaru Kocour a zároveň i všem členům organizačního týmu LSLŠ. Pomyslná laťka pro další dva turnaje 11. ročníku LSLŠ je nastavena opět vysoko a už teď se těšíme na 19. srpen, kdy proběhne street na hřišti “pod Sokolovnou”. Určitě doražte a vychutnejte si nejen nezapomenutelnou atmosféru basketbalu pod otevřeným nebem, ale i progresivní kulinářské umění “sport-gastro” kluků z FitMeal.

Letní streetballová liga Šluknovska 2022 – první kolo, Letní streetballová liga Šluknovska 2021 – první kolo, Letní streetballová liga Šluknovska 2020 – první kolo, Letní streetballová liga Šluknovska 2019 – první kolo

Tagy