weby pro nejsevernější čechy

Maraton ve stolním tenise + Den i noc otevřených dveří na Gymnáziu Varnsdorf 2023

Od čtvrtka 23. do pátku 24. listopadu 2023 proběhl na varnsdorfském gymnáziu tradičně netradiční Den otevřených dveří, spojený s 24hodinovým maratonem ve stolním tenise.

Pokud mne paměť nemýlí (což už od jisté doby nelze zaručit), šlo původně o akci podzimní, konanou jednou za dva roky. COVID do periodicity zaťal sekeru (byla to vůbec pravda, ta doba? nezdálo se nám to?), loni se konalo na jaře. Letos tedy opět na podzim, i když už rovnou po roce.

Asi takhle – těžko odpovědně informovat o akci, probíhající během 24 hodin, když na ni máte pár minut (včetně otevření proslule těžkých dveří). O akci, která nejen oněch 24 hodin svého běhu zaměstnává všechny kantory a studenty, a zjevně i mnoho dalších. Kdovíjak dlouho vlastně dopředu. O akci konané tam, kde už nemáte žádné kontakty, kde nejste žádným způsobem chyceni (není proč, není pro koho). Takže dovnitř, cvak, cvak, a ven. Prostě se konalo, bylo. Jestli všechno slibované, nemám zdání. Třeba někdy někde bude nějaké podrobné zpravodajství.


Foto na webu gymnázia ->

Rok 2022 ->, rok 2019 ->, rok 2017 ->, rok 2015 ->, rok 2013 ->, rok 2011->, rok 2009 ->

Tagy