weby pro nejsevernější čechy

Podzimní hry 2023 – bruslení

V pátek 1. prosince 2023 se na ledě varnsdorfského zimního stadionu odehrála předposlední disciplína letošních Podzimních her.

Tradiční bruslařská soutěž pro smíšená družstva varnsdorfských škol. Letos výjimečná situace, protože gymnázium postavilo hned dva celky, takže soutěžilo 5 družstev. U brambory zůstala ZŠ Edisonova, třetí ZŠ Východní, druhé místo patřilo jedné ze štafet gymnázia (druhá byla pátá) a vítězství si odnesla pořádající škola z náměstí E. Beneše.

Pořádající škola:

Mistrovství Varnsdorfu v krasobruslení – Podzimní hry 2023

Pátek, první prosincový den, byl ve znamení ledu a zimy na Zimním stadionu ve Varnsdorfu. Sešly se zde osmičlenné (4 holky, 4 kluci) týmy ze čtyř škol. Úkol byl jasný, objet dvakrát stadion a předat štafetový kolík dalšímu členu týmu, celkem tedy 16 kol. O pořadí rozhoduje celkový výsledný čas. Na začátku se vylosovalo pořadí a „krasobruslení“ začalo.

A jak se nám vedlo? Jak to vypadá, tento ročník podzimních her se nám náramně daří, protože i zde máme první místo. Náš krasobruslařský tým předvedl parádní jízdy a s nejlepším časem 5:25,0 min. si první místo zasloužil. Pochvala všem za účast a parádní závěr páteční výuky.

A budeme se těšit na 14. prosince, kdy proběhne poslední kolo podzimních her, kde se vše rozhodne.

Krasobruslařský tým: Honza a Fanda Sorádovi, Víťa Junek, Matyáš Bafia, Anička Nguyen, Emča Kučmová, Kačka Beránková a Viky Mičanová.

L. Hůla – vrchní „krasobruslař“

ZŠ Edisonova na FB ->

Rok 2022 ->, rok 2021 ->, rok 2019 ->, rok 2018 ->, rok 2017 ->, rok 2016 ->

Tagy