weby pro nejsevernější čechy

Florbalový turnaj – Sportovní liga škol – okrskové kolo IV. kategorie sever 2 – starší žáci (prosinec 2023)

V pondělí 4. prosince 2023 ve varnsdorfské sportovní hale proběhla druhá část florbalového turnaje pro žáky 8. a 9. tříd základních škol (+ odpovídající věkovou skupinu gymnázií).

Pokračování akce Asociace školních sportovních klubů. Po prvním okrskovém kole sever pro kategorii IV. se o postup do okresního kola, které bude 15. prosince v Děčíně, utkali Gymnázium Rumburk, ZŠ U Nemocnice Rumburk, ZŠ Jiříkov, ZŠ Velký Šenov a ZŠ Kamenická Děčín.

Propozice:




Hrací doba 16 minut, 4 hráči a jeden brankář, každý s každým.

ZŠ U Nemocnice Rumburk:

V pondělí 4. prosince se naši starší žáci zúčastnili ve Varnsdorfu florbalového turnaje o postup do okresního finále. Postup byl sice nad naše síly, ale celkové vystoupení bylo velmi povedené.

Celkem se do Varnsdorfu sjelo 5 škol a hrálo se systémem každý s každým. Naše výsledky: Gymnázium Rumburk 2:2, Velký Šenov 2:2, Děčín Kamenická 1:5 a Jiříkov 4:0. Pouze jediná prohra s naprosto bezkonkurečním vítězem (zbylé výsledky děčínské školy 3x 7:0!!!). Jediná naše škola dokázala vstřelit vítězům gól a velmi dobře byl odehraný celý turnaj. Jenom v úvodu byla naše hra trochu neurovnaná, ale každým zápasem jsme se zlepšovali. Potěšitelné bylo i výborné vystupování všech kluků. Pochvala tedy nejenom za sportovní výkon, ale i chování. Celkovým vítězem jinak byla ZŠ Kamenická Děčín s impozantním skóre 26:1 a tím pádem i postupujícím do okresního finále.

Reprezentanti naší školy: Jakub Punčochář, Jakub Nastoupil, Jakub Dvorský, Jakub Horák, Jirka Macko, Fanda Dvořák, Vítek Dastych, Filip Danko, Jirka Veselý a brankář Radim Tlapák.

Tagy