weby pro nejsevernější čechy

Hokej – Liga mladších žáků HC TS Varnsdorf vs HC Česká Lípa

V neděli 10. prosince 2023 se na varnsdorfském zimním stadionu dohrávalo odložené 10. kolo Ligy mladších žáků, proti sobě nastoupili na led celky HC TS Varnsdorf a HC Česká Lípa.

Domácím se zdařilo nedlouho po začátku vsítit, leč radost příliš dlouho nevydržela. Hosté se rychle otřásli, srovnali, a zanedlouho vedli. Vikingové se ale nedali a před koncem třetiny se zase podařilo srovnat skóre jim. Do konce zbývalo ještě pár vteřin, během nichž dokázala Česká Lípa ještě jednou překvapit… Další průběh byl zjevně příznivější:

Z oficiálních zdrojů:

V neděli 10. 12. 2023 zavítalo na zimní stadion ve Varnsdorfu družstvo mladších žáků z České Lípy. Již na první pohled bylo vidět, že českolipáci neponechali nic náhodě a přijeli v silnější sestavě než s jakou hráli v září první domácí zápas. Od začátku se soupeř snažil výsledkově mladým Vikingům utéci a první třetina pro ně dopadla o něco lépe (3:2). Do druhé třetiny vstoupilo domácí družstvo o poznání lépe, českolipákům nechtěli darovat cenné body do tabulky. Mladý varnsdorfský tým přehrál v této třetině Českou Lípu 3:0 a do poslední části tak vstupoval s náskokem 2 gólů. Po sobotním náročném zápase s Libercem čekala kluky náročná třetí třetina, kterou ale dokázali udržet a silný tým z České Lípy tak na závěr porazili 8:5. Gólově nejužitečnějšími hráči Vikingů byli V. Veselý a F. Sorád, kteří svůj tým drží ne jen na ledě, ale i mimo něj. Celá kabina zaslouží velkou pochvalu jak za výkony na ledě, tak za týmovou atmosféru v kabině……

Tagy