weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam

Tak jsem se dneska nějak zabral do plánování a přehrabování fotek, až jsem zapomněl, že je vlastně čtvrtek. Tudíž mi moc času nezbývá na sestavení pozvánky, co je možno navštívit o víkendu. Možná jste je už u vás ve městě potkali, možná ne. Někudy už zaručeně prošli. V Rumburku bude možno tři krále s pokladničkou potkat v pátek a sobotu, Tříkrálovou sbírku navíc 10. ledna 2014 večer podpoří koncert pěveckého sdružení Varnsdorfské Náhodou v kostele sv. Bartoloměje. Ne všichni ale budou mít pomyšlení na charitu, „překvapivě“ už začíná období maturitních plesů.

Dopoledne v sobotu 11. ledna 2014 patří ve Varnsdorfu letadýlkům, ve sportovní hale se koná další ročník Halovky. Tak se zase půjdu snažit chytit ty malé mrštné mrchy v letu. O sportovní nabídce jsme se zmiňovali, pro místní ale bude asi zajímavější basket ve sportovní hale. A i když byla Rybovka moc pěkná, do Lipové se asi nevypravím. 

V neděli 12. ledna 2014 asi jen Jiřetín a další koncert pro Tříkrálovou sbírku, dorazí k nám novoborské Zhasni, které jsem už kdysi slyšel a viděl, ale vůbec si je nepamatuji.

No a pak se asi pořádně vyspat, protože v pondělí ve 4 hodiny ráno začíná Výroční den zjevení ve Filipově.

Pokud víte víc než my, neopomeňte se s námi o informace podělit. A dívněte do kalendáře, v něm najdete i další akce, které nezmiňuje a nemáme na ně plakáty.