weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam sedmnáctého týdne 2014

Duben se nám nachýlil ke svému konci, teploty už zase stoupají, teď už mají oficiálně povoleno vylézt i hadi a štíři, hustota akcí začíná být opět velmi vysoká. Co tedy nabízí konec 17. týdne roku 2014? Většina toho, co se mne týká, byla zmíněna v tiskové zprávě o.p.s. České Švýcarsko.

V pátek 25. dubna 2014 se sjedu podívat, jak je to s těmi elektrokoly. Ovšem jestli si někdo myslí, že jsem schopen na tomto dopravním prostředku smysluplného pohybu, mýlí se. Okouknu, vyfotím a jedu do VDF na tradiční Jazzový pátek. Letos zase Lidovka a k tomu jubilejní 15. ročník. Pan ředitel vyrazí za Norbim do Poustevny.

V sobotu 26. dubna 2014 zahájení turistické sezóny, jak již zmíněno – tudíž do Labského kaňonu, okouknout golfové hřiště pod rozhlednou, Janovský trhák a nějaké ty skály. Čímž pádem toho ale taky spoustu neuvidím. Nepodívám se třeba do našeho skateparku, neuvidím talenty ve Šluknově a zase mi letos uniknou mažoretky v České Kamenici…

V neděli 27. dubna 2014 bych sice rád vyrazil s o.p.s. severní divočinou, trasa je fakt slibná, ale budu monitorovat naše městské dění. Dopoledne kolem divadla opět běhání (Kdo uteče, vyhraje), prolínající se nejspíš s otevřeným tréninkem taneční skupiny InDance v místní hasičárně.

Vy si vyberte sami, ať už z plakátků, nebo v našem kalendáři. A pokud víte víc než my, dejte nám vědět. Ono občas i když seženeme i plakát, je na něm jen datum a město, což leckomu fakt nestačí…