weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam čtyřicátého týdne 2014

Máme tu další várku nasbíraných plakátků a pozvánek na konec prvního říjnového týdne. Dnes ve čtvrtek 2. října 2014 je ještě možno stihnout procházku za dřevinami v RBK, vernisáž fotovýstavy v Městském divadle ve VDF, koncert cyklu Lípa Musica na šluknovském zámku nebo si vybrat některý z koncertů festivalu Mandava Jazz na německé straně. 

V pátek 3. října 2014 koncertů plno, já ale budu odpočívat před víkendem.

V sobotu 4. října 2014 jsem rozhodování ušetřen, jsem pozván na výlet za výhledy v Polsku. Jinak bych určitě dýchal výfukové zplodiny u Kocoura. Už zase přijdu o otevřené dveře v Arboretu. Docela by mne zajímal Šnekrace ve Chřibské. Tam jsme ostatně už zvali na jeden koncert. A živo bude celý den v Mikulášovicích. Především tu mají dostaveníčko sportovci – běžci, ale budou i zvířátka nebo koncert Nezmarů v kostele.

V neděli 5. října 2014 třeba otevřené dveře v Dětském domově v Lipové nebo cirkusové vystoupení v Krásné Lípě. Já ale budu cestovat do Pardubic a zpět.

Vybírejte, co hrdlo ráčí z připojených plakátků nebo v našem kalendáři. A pokud víte o čemkoliv dalším, dejte nám vědět.