weby pro nejsevernější čechy

Blues a hokej, jak se to rýmuje? Booger v Clubu, FOTOREPORT

Čarodějnice, úvodní zápas české repre na mistrovství světa a koncert skupiny Booger, to všechno se sešlo v sobotu večer a měli jsme so dělat, abychom všechno stihli. Hlasováním se návštěvníci restauračního zařízení Club rozhodli upřednostnit koncert před hokejem, ale tak jednoduché to zase nebylo. Čistě pro pořádek jsme nejdříve zkontrolovali stav zápasu, bohužel právě ve chvíli, kdy z ledu odváželi Radka Martínka. U televize jsme vydrželi do chvíle, než hokejisté srovnali stav na jedna jedna a potom ž byla muzika. Jenom ale do třetí třetiny, kterou jsme viděli celou, muzikanti fandili s námi, všechno se správně propojilo a koncert mohl pokračovat. Došlo na tanec, došlo na nesecvičenou choreografii a vyvěšení bannerů Boogeru (díky MIloši) {showhide title=“a nakonec došlo i na zpojení našich zpěváků…“ changetitle=“zavřít…“ mousetitleistitle=true closeonclick=true titleasspan=true}boo21 {/showhide} do vlastního koncetu (díky Rudo).  

Hrálo se vydatně a dlouho, nicméně koncert se dočkal nečekané „prodloužené“ poté co se z terasy vrátil do restaurace pan Hugo, který si stěžoval, že nic neslyšel a proto mu kapela uspořádala zvláštní přídavek a obehrála repertoir ještě jednou.

(Děkujeme pěkně, Hugo).

Ještě připomínám, že před kncertem byla otevřena výstava rybářských vtípků pana Hofmana, že koncert spolu s tímto webem pořádala restaurace Club a občanské sdružení Ještě žijem.

A tady jsou fotky.