weby pro nejsevernější čechy

HITNI TANČÍRNU! Tančírna Balahala vyhlásila sbírku na HITHITU

Nově otevřené prostory Schrödingerova institutu potřebují podporu výběžanů a všech dobrých lidí!
Tančírna Balahala nutně potřebuje sehnat 300 000 Kč pro potřebnou rekonstrukci. Právě proto spustila 13. července na portálu HITHIT kampaň, sbírka potrvá 45 dní. Co všechno se bude muset v tančírně Balahala rekonstruovat a pořídit za vybrané peníze?

Prostředky, které by se vybraly, budou použity na vybudování podlahy v jednom z tanečních sálů. Dále budou pořízeny zvukotěsné dveře mezi jednotlivé taneční sály, aby mohly na sobě nezávisle fungovat. Nejdůležitější část rekonstrukce jsou ovšem sociální zařízení včetně sprch. „Pokud by se nám podařilo vybrat dostatečné množství peněz, investovali bychom je výstavby toalet, sprch a malé kuchyňky a to, co by bylo navíc, z toho bychom pořídili ozvučení sálů nebo závěsné systémy pro výstavy,“ říká ředitelka Schrödingerova institutu Gabriela Doušová.

https://youtu.be/2cv4Bf32BsA
Hit Hit funguje na principu crowdfundingu, což je hromadné financování různých aktivit, na které by jednotlivci jen těžko sehnali peníze. Člověk, který chce například vydat knihu, objet svět na kole, nebo jako v našem případě obnovit, zrekonstruovat něco pro lidi, se zapojí do tohoto způsobu financování, a sdělí lidem, co potřebuje. Na konci úspěšného projektu ti, kteří přispěli, dostanou jimi vybranou odměnu. Naopak u neúspěšného projektu se jim peníze vrátí zpět.
Staňte se i vy součástí tohoto projektu, staňte se i vy součástí Tančírny Balahala! Prostě HITNI TANČÍRNU!
Více informací na TADY ->

Tagy