weby pro nejsevernější čechy

3 výstavy výběžku.eu ve výběžku. A přibudou další.

17. 9. 2015 proběhla naše první vernisáž výstavy fotografií, jejichž autorem je Ivo Šafus. Na Lidovce ve Varnsdorfu jsou na ní vidět fotky kulturních akcí právě z tohoto místa, tedy koncerty, ale i fotky z plesů. Výstava potrvá do konce listopadu.


Za podpory Nadace ČEZ mohla vzniknout i naše druhá výstava na šluknovském zámku s názvem Tady bydlím. Vernisáž byla zahájena nádhernými tóny citery Michala Müllera, ke kterým se zpěvem k posledním písním přidala i jedna z návštěvnic. Výstavu 60 fotografií našich fotografů Jakuba Trmala, Ivo Šafuse a Marka Douši z kulturních akcí z celého výběžku si můžete prohlédnout až do 5. 11. 2015 a to každý den od 9 do 17 hodin. Více o této výstavě se dočtete zde.
Výstava s názvem Ozvěny skla, jejíž autorem je Marek Douša, je k vidění v rumburské Balahale od 14. 10. 2015 a jsou na ní zachyceny momenty z letošního ročníku International Glass Symposia v Novém Boru. Více z vernisáže zde.
Tímto ale aktivita spolku Ještě žijem, která vám píše o všem, co se děje ve výběžku na webu výběžek.eu, nekončí.
Chceme vás pozvat i na další výstavy, které chystáme.
6. 11. 2015 od 17 hod. začíná na šluknovském zámku výstava Tady žijeme. Na fotografiích bude zachycena krása zdejší krajiny, jak ji vidí náš fotograf Ivo Šafus. Výstava potrvá až do konce roku.

Po krátké pauze otevřeme opět na zámku výstavu fotografií Drážďan. Ale to bude až v novém roce. Pravděpodobně 22/1/2016.