weby pro nejsevernější čechy

Pátrání bylo odvoláno

Obracím se na Vás s žádostí o pomoc při vyhlášení pátrání a samotném pátrání po jedenáctileté dívce z Děčína. Děvče odešlo z domova dnes ráno 13.11.2015 a do současné chvíle se domů nevrátilo. Naposledy bylo spatřeno dnes ráno cestou do školy v Žerotínově ulici v Děčíně.

Dobrý podvečer všem,
v souvislosti s vyhlášeným pátráním po Petře Halíčkové z Děčína, kterou jsme současně označily za dítě v ohrožení, Vám tímto chci sdělit, že děvče bylo vypátráno krátce před 16. hodinou v obci Líska nedaleko České Kamenice. Děvče je v pořádku a zdravá. S ohledem na věk děvčete nebudeme zveřejňovat další informace. Nicméně bychom Vám všem chtěli velmi poděkovat za projevenou spoluúčast a aktivní pomoc při pátrání po nezletilé. Díky včasným informacím v médiích a všímavosti široké veřejnosti se dívku podařilo vypátrat. Nemalou měrou k tomu pomohly odvysílané informace, vstřícnost a aktivní přístup všech stran. Děkuji Vám a přeji Vám příjemný víkend.
nprap. Petra Trypesová

Datum narození 15.11.2003
Pátrání vyhlášeno 13.11.2015
Bydliště – okres DĚČÍN
Nebezpečný NE
Ozbrojen NE
Nakažlivá nemoc NE
Státní příslušnost Česká republika (CZ)
Výška asi 160 cm
Zdánlivé stáří 12 let

Popis osoby
POSTAVA hubená
BARVA VLASŮ hnědé BARVA VLASŮ obarvené
BARVA OČÍ modrá
Další údaje k popisu osoby se v databázi nevyskytují.
Podrobný popis
Krátký popis: 160 cm vysoká
modré oči
hubené postavy
delší vlasy obarvené na bordo barvu
Podrobný popis:
s sebou měla fialový batoh s kytičkami, na sobě měla modré džíny úzké, červenou mikinu s kapucí s stříbrnými hvězdičkami a přes ještě béžovou zatleplenou mikinu a vestu bez rukávu, ve zlaté barvě, černé boty. Mobilní telefon nevlastní. Žádné vážné zdravotní problémy nemá. Naposledy byla spatřena spolužáky dnes ráno 13.11.2015 při cestě do školy na Starém Městě v Děčíně. Do současné chvíle o sobě nepodala žádnou zprávu, ani nedorazila domů. Policisté se obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání po nezletilé dívce. V případě, že jste ji někde zahlédli či můžete policistům podat informaci, jež by napomohla k jejímu vypátrání, neváhejte kontaktovat ltísňovou inku 158, případně nejbližší policejní útvar. Za případnou pomoc děkujeme.

policie čr