weby pro nejsevernější čechy

Advent a vánoce s Schrödingerovým institutem

Vánoce – jedny z nejkrásnějších svátků v roce. Je to čas, který chceme trávit s těmi nejbližšími v teple domova, užívat si ten zasloužený klid u oblíbených filmů a pohádek. Zdobíme okna, pečeme cukroví, nakupujeme dárky, a chceme alespoň jednou v roce zapomenout na ten každodenní shon a stereotyp. Najednou přemýšlíme úplně jinak, chceme dělat radost nejen svým šéfům v práci a učitelům ve škole, ale především sobě, a těm, na kterých nám nejvíce záleží.
Bohužel k Vánocům neodmyslitelně patří také stres a strach z toho, že vše nestihneme tak, jak přesně chceme. Po otevření prvního okénka v adventním kalendáři nezačne čas utíkat, ale už prostě není. Pak si jen u rozbalování dárků pod stromečkem uvědomíme, že vlastně nevíme, jak jsme to mohli všechno stihnout.
Nebyl rok, aby Schrödingerův institut zapomněl na Vánoce. Na každý předešlý advent připravil skvělé akce a chvíle, během kterých jsme se mohli všichni setkat, a alespoň trochu si tento čas zpříjemnit.
Tento rok budou Vánoce s institutem šité na míru každému. Dětem, které se nemohou dočkat Mikuláše, koled a dárků. Rodičům, kteří nevědí co dřív. Seniorům, kteří chtějí načerpat vánoční atmosféru v klidném prostředí. Ale také těm, co vánoční čas neprožívají, a chtějí jen chvilku klidu.
A letos je to tak jednoduché! Stačí si jen vybrat z nabízených akcí a přijít. Nemusíte nic řešit, nad ničím přemýšlet, jen si užít tyto kouzelné chvíle!

29. 11. 2015 – 1. Advent v tančírně Balahala.
Rozsvícení stromečku v tančírně Balahala. Vystoupení žáků HAŠ.
6. 12. 2015 – 2. Advent v tančírně Balahala.
Vánoční dílničky pro děti, zpívání koled, královský ples, promítání pohádky Tři oříšky pro Popelku.
10. 12. 2015 – Stánek SI – Rumburk
Bramboračka na zahřátí, štrůdl na chuť a teplý čaj. Jen tak, od nás pro Vás. Na Lužickém náměstí v Rumburku.
11. 12. 2015 – Stánek SI – Varnsdorf
Bramboračka na zahřátí, štrůdl na chuť a teplý čaj. Jen tak, od nás pro Vás. U Věžičky ve Varnsdorfu.
13. 12. 2015 – Vzhůru do oblak
Vernisáž výstavy „Přeju SI, přeju Ti“, pohybový program pro nejmenší. Pouštění lampionků štěstí.
17. 12. 2015 – „Světovej“ klid v tančírně Balahala
Ochutnávka světových vánočních specialit. Promítání těch nejlepších vánočních filmů v zašívárně.

Tagy