weby pro nejsevernější čechy

Tip na dárky v dédéer

Pro originální vánoční dárky vyrazte ještě během neděle 6. prosince na Design Days Reichenberg. Trhy pod zprofanovanou zkratkou DDR v Liberecké galerii v lázních nabízí výrobky výběrových prodejců ze severních Čech až po Prahu. Prezentují se tu jak oděvní značky, tak výrobci módních doplňků, hraček, papírenského zboží nebo bytových doplňků i sportovních potřeb.


Namátkou se na DDR můžete seznámit s paletovým nábytkem a výrobky do domácnosti od Paletek. Zvláštní je třeba spojení designu a čokolády na stánku Rozbíjím se. Netradiční umělecké dětské knihy představuje nakladatelství Meander. Nabídku věcí do domácnosti a šperků tu rozšiřuje studio LLEV. S malými dětmi nejspíš neodejdete s prázdnou od stánku Břichopase, jehož hračky můžete znát ze seriálu Přístav. Příjemný stánek vytvořila také ruční papírna Papyrea z Jizerských hor – mimo očekávatelnou nabídku pořádají v papírně ve Zdislavě i zajímavé tvořivé dílny pro všechny věkové kategorie.


A až nakoupíte, můžete v Galerii využít třeba poslední den výstavy Davida Böhma a Jiřího Franty – Kdyby ulice byla čas a já stál na konci ulice.

Dalčí info na blogu autorky ->

Tagy