weby pro nejsevernější čechy

Šluknov vyhrál doma nad Křešicemi

V sobotu [19/4] od 17.00 hodin Šluknov (v modrém) odehrál doma utkání a zvítězil poprvé v jarní části sezóny nad soupeřem z Křešic, nejen hattrickem Pavla Horáka (na úvodce), ale především velice dobrým kolektivním sustředěným výkonem.

Tradiční hodnocení zápasu od trenéra Plastonu L.Čurgaliho:

Pro nás to bylo utkání o šest bodů, protože soupeř je na tom v tabulce stejně špatně jako my. Povolali jsme i některé hráče z B-mužstva, abychom měli co nejvíce alternativ na střídání. Po celé utkání jsme byli lepším týmem, hráči přistoupili k utkání zodpovědně a bylo vidět, kdo chce více vyhrát. Již v prvním poločasu dal hattrick střelec Horák po pěkných akcích. Ve druhé půli potvrdil naše vítězství technickou střelou Mendel. Diváky vyvolávané bůro hráči nevyslyšeli, přesto byli všichni po utkání spokojeni. Potvrdili jsme tak zlepšený výkon z Mojžíře, kde to ještě bodově nevyšlo. Děkuji hráčům za výkon a divákům za podporu.

17. kolo I.A třída kraje

SK PLASTON Šluknov 4:0 (3:0) FK SCHOELLER Křešice

Branky : Horák 3, Mendel
Rozhodčí :Javorek – Novotný J., Novotný J.
ŽK : Svoboda – 0
Návštěva : 120 diváků

Sestava Šluknov :Janda – Hajduk, Svoboda, Lukáč, Koukol, Chlan (81′ Čurgali), Mendel (65′ Šeliga), Zounar, Holešovský P. (75′ Kirchner), Horák (68′ Vyšohlíd), Altman (62′ Blaho)

Sestava Křešice : Větvička – Cibulka, Schoř, Kühn, Restej, Lébl, Patka, Lenrt, Bezemek, Kučera (55′ Hensch), Rusý (65′ Svátek)

Zde naleznete video ze zápasu.

Tagy