weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (dvacáté šesté v roce 2016)

Už je to tady, poslední týden školy a prááázdniny.

Stále výstavy, expozice, muzea, galerie, hrady, zámky, zoo, botanické, podobné atrakce. Tahle věta se měnit nebude.

V pondělí 27. června 2016 v DOlní Poustevně závěrečný koncert pobočky ZUŠ Rumburk.

V úterý 28. června 2016 dopoledne tradiční letní přebor v soutěži zručnosti žáků gastronomických oborů na Bratislavské ve Varnsdorfu. Odpoledne školní akademie v Dolní Poustevně (fakt nevím, jestli jsou dvě různé, nebo jde o jednu a dva odlišné plakáty, z nichž jeden je špatně). Varnsdorfská ZUŠka bude mít poslední žákovský koncert.

Ve středu 29. června 2016 jsem pozván na závěr školního roku na ZŠ náměstí. Odpoledne se se školním rokem v kostele sv. Petra a Pavla na náměstí bude loučit varnsdorfské gymnázium, na jehož webu běží bez jakýchkoli podrobností, že by snad tento den měl proběhnout projektový sportovní den v Jiřetíně pod Jedlovou. Ve Šluknově by měla být v kostele slavnostní mše ke svátku sv. Petra a Pavla (alespoň podle webu rumburské ZUŠ, která má spoluúčinkovat). Večer možno zajít v RBK Na Kopeček na přednášku Nebojte se domácího vzdělávání nabo do krásnolipského pivovaru na (S)Plynutí s cykly.

Nahlédněte do plakátků, můžete si vybrat z dalších akcí, o kterých víme. Koukněte také do našeho kalendáře, mnohdy nemáme plakátky. Tradičně to určitě není všechno, co se tu kde šustne, tak mějte oči na stopkách a koukejte kolem sebe.