weby pro nejsevernější čechy

Bílí Tygři zahájí prodej vstupenek na Champions League a přípravné zápasy 25. července

Poslední červencové pondělí půjdou do prodeje vstupenky na domácí utkání Bílých Tygrů v přípravném období a v Champions Hockey Leaugue. Liberečtí hokejisté v létě sehrají 3 domácí přátelská střetnutí a v základní části prestižní evropské klubové soutěže CHL se pak před domácím publikem představí dvakrát. Vůbec první utkání nové sezóny sehrají Bílí Tygři už 2. srpna, kdy v repríze čtvrtfinále loňského play-off přivítají Piráty Chomutov.
Do Ligy Mistrů vstoupí svěřenci trenéra Pešána v neděli 21. srpna, kdy na domácím ledě přivítají norského vicemistra Lørenskog IK. Všechna domácí utkání odehrají Bílí Tygři v Home Credit Areně.
Vstupenky
Vstupenky na domácí utkání Bílých Tygrů v Champions League budou v prodeji za 100 Kč a na přípravná utkání je cena vstupenky 50 Kč. Nákup bude možné uskutečnit i online v síti TicketPro. Pro děti do 140 cm bude v prodeji vstupné za symbolickou 1 Kč a držitelé permanentek a klubových permanentek na sezónu 2016/2017 budou mít vstup na domácí přípravná utkání i duely Ligy Mistrů zcela zdarma.
Bílí Tygři v Champions Leaugue
Bílí Tygři byli nalosováni do základní skupiny H Ligy Mistrů a utkají se s atraktivními celky ze Skandinávie. 21. srpna vstoupí liberečtí do soutěže domácím střetnutím s norským vicemistrem Lørenskog IK. Začátek utkání je naplánován na 16:00, ale ve hře je kvůli televiznímu přenosu také čas 14:30. V pátek 26. srpna se pak v Liberci představí nejúspěšnější klub finské hokejové historie TPS Turku. Začátkem září se svěřenci kouče Filipa Pešána vydají do Skandinávie. 2. září nastoupí v Norsku a poté bude následovat přesun do finského Turku, kde 6. 9. zakončí své představení v základní skupině Champions Hockey League.
Přípravné zápasy
Vůbec první utkání nové sezóny odehrají úřadující extraligoví mistři v úterý 2. srpna od 17:00, kdy v Home Credit Areně hostí chomutovské Piráty. Jen o dva dny později si Bílí Tygři zopakují pikantní souboj s regionálním rivalem z Mladé Boleslavi – tento zápas začíná netradičně už v 11 hodin dopoledne. Ve čtvrtek 11. srpna si naopak Bílí Tygři vyzkouší mladoboleslavský led a sérii přípravných zápasů tým zakončí 13. srpna na domácím ledě v prestižním souboji s týmem KHL Amur Chabarovsk.

Tagy