weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – třicátý týden roku 2016

Posledních pár dní července, od pondělka už srpen.

V pátek 29. července 2016 začíná u sousedů 288. Jacobimarkt Neugersdorf. A v Liberci Benátská. A v Mikulášovicích Sympozium Tanečnice, z jehož plakátu se ani nedozvíte, kam vlastně jít (no asi podle názvu na Tanečnici, ale kdo ví?).

V sobotu 30. července 2016 je možno vyrazit Tramvají do skal. Hned dvě fotbalové akce, jedna v Lipové, druhá v Horním Podluží. S Národním parkem možno oslavit Den světové stráže přírody u Panské skály. V Lobendavě pouť, o které se na webu obce nedozvíte ani prd, a když už najdete plakát na úplně jiném místě, zjistíte, že půlka doprovodných akcí byla minulý týden. Ve Varnsdorfu Kolobjeh. Ve Velkém Šenově velká neznámá, minifestival orientální hudby. Hudba také v Krásné Lípě, na Vlčí Hoře bude hrát Krásnolipské trio.

V neděli 31. července 2016samozřejmě varhanní koncert ve Filipově. Krom toho Se strážcem NP k Pravčické bráně. Další termín prohlídky kostela sv. Šimona a Judy v Lipové. A další neznámá – oslava žní a předků v Jiřetíně pod Jedlovou.

Vyberte podle svého. Pořád je také mnoho akcí, které nám zůstávají utajeny. To, o čem náhodou víme, vám nabízíme prostřednictvím plakátků nebo našeho kalendáře.