weby pro nejsevernější čechy

XIX. mezinárodní sraz motocyklů Čechie-Böhmerland 2017

Sobota 26. srpna 2017 patřila ve Výběžku dalšímu ročníku srazu unikátních motocyklů a tím pádem i tradiční spanilé jízdě funkčních exemplářů značky Čechie-Böhmerland.

Letos bylo informací o trase a časech víc než dost.

První zastavení v Krásné Lípě jako obvykle se zahájením Dne Českého Švýcarska, letos ozvláštněné tím, že se tu od včerejška pohyboval prezidentský kandidát Jiří Drahoš.

Já jako vždy do VDF, letos znovu ke Kocourovi (kam utíkám z Jiřetína pod Jedlovou). Statistiky si nevedu a čárky nedělám, ale přesto mi připadá, že rok od roku počet provozuschopných krasavic klesá. Letos situaci komplikovalo počasí, řada majitelů své skvosty nechtěla nechat jen tak moknout a tak je zakrývala vším, co bylo po ruce. A snad bych i tvrdil, že letos počet doprovodných neznačkových vozidel byl vyšší, než počet Čechií.

PS: Přišel ke mně nějaký člověk, že mi chce poděkovat za fotky ze srazu veteránů z minulého týdne. Inu hádám, že si mne nejspíš s někým spletl, i když s tím ksichtem, který sebou nosím, to není úplně jednoduché…

Rok 2016 ->, rok 2015 ->, rok 2014 ->, rok 2013 ->, rok 2012 ->, přednáška -> a když vyšla jedna z knih o těchto strojích v roce 2011 ->

Tagy