weby pro nejsevernější čechy

Předprodej na playOff začíná (Tygři vs. Mounfield)

Bílí Tygři odolali nástrahám předkola a třetí rok v řadě si zahrají čtvrtfinále play-off. Prodej vstupenek začíná už v pondělí 12. března!

Bílí Tygři se po dvou veleúspěšných sezónách, kdy získali zlatý titul, stříbro pro vicemistra a dva Prezidentské poháry, znovu probojovali do čtvrtfinále Generali play-off Tipsport Extraligy. Tentokrát vedla cesta mezi osm nejlepších celků přes předkolo, ve kterém si Tygři poradili se Spartou Praha. Ve čtvrtfinále se historicky vůbec poprvé ve vyřazovacích bojích utkají s druhým týmem základní části Mountfieldem HK. Od pondělí 12. března do středy 14. března mohou všichni majitelé permanentních vstupenek využít předkupního práva na svá místa. Ve čtvrtek 15. března pak bude zahájen volný prodej vstupenek na první dva domácí duely čtvrtfinále.

Systém vstupenek na play-off
Majitelé klubových sedaček mají zápasy čtvrtfinále v ceně své celosezónní karty a jejich místa jim budou k dispozici. Majitelé permanentek ze základní části sezóny 2017/2018 pak mají předkupní právo na vstupenky na první dva domácí zápasy čtvrtfinále. Tohoto práva mohou využít od pondělí 12. března do středy 14. března. Lístky budou vydávány pouze po předložení permanentní vstupenky. Každý majitel permanentky si kromě vstupenky na své sedadlo ze základní části může zakoupit i vstupné na jiná místa. Maximální počet k dokupu je však omezen na 3 vstupenky. Celkem tedy lze na jednu permanentku zakoupit 4 vstupenky. Toto pravidlo je možné uplatnit pouze do vyprodání kapacity haly. Otevírací doba Rotundy bude v těchto dnech rozšířena – od 7:00 do 18:00 bez polední přestávky.

Ve čtvrtek 15. března v 7:00 bude zahájen volný prodej všech neobsazených míst v Home Credit Areně, tedy včetně těch sedadel, která byla v základní části obsazena permanentkou. I pro volný prodej bude platit omezení maximálního počtu prodaných vstupenek na jednoho nakupujícího. V play-off klub nebude uplatňovat plovoucí ceny, kdy je cena vstupenky v předprodeji levnější, než v den zápasu.

Ceny a slevy
Na čtvrtfinále se ceny vstupenek pohybují od 170 Kč ve 4 N.P. do 300 Kč v 1. kategorii. I do v play-off budou Bílí Tygři podporovat hokej jako rodinnou záležitost a proto znovu přichystali zlevněné vstupné pro děti do 140 cm. Na zápasy play-off bude dětská vstupenka stát pouze 100 Kč. Slevy pro studenty, důchodce a držitele karty ZTP nebudou v play-off dále nabízeny. Držitelé karty ZTP+P nakoupí zlevněné vstupné za 50 Kč.

Online
Vstupenky na play-off budou nabízeny online prostřednictvím sítě TicketPro jen v omezené míře. Nákup po internetu a na tradičních předprodejních místech sítě TicketPro bude možný až v den spuštění volného prodeje, tedy ve čtvrtek 15. března od 7:00. Veškerý nákup, včetně nákupu vstupenek do 4. patra, které nebudou nabízeny online, bude možné uskutečnit na Rotundě Home Credit Areny.

tabulkactvrtfinale

Plán předprodeje vstupenek pro čtvrtfinále Generali play-off Tipsport Extraligy

Předkupní právo pro majitele permanentních vstupenek
Otevírací doba Rotundy:
pondělí 12. března: 7:00 – 18:00 (bez polední pauzy)
úterý 13. března: 7:00 – 18:00 (bez polední pauzy)
středa 14. března: 7:00 – 18:00 (bez polední pauzy)

Volný prodej a online:
čtvrtek 15. března: 7:00 – 18:00 (bez polední pauzy)
pátek 16. března: 7:00 – 18:00 (bez polední pauzy)
sobota 17. březa: 9:00-16:00 (bez polední pauzy)
neděle 18. března: zavřeno
pondělí 19. března: 7:00 – do zahájení utkání (bez polední pauzy)

Tagy