weby pro nejsevernější čechy

Krakov

Zveme zájemce na turistický poznávací výlet do Krakova.

Akce se koná 28. 4. – 1. 5. 2018, odjezd z Krásné Lípy 28. 4. v 7:00, návrat 1. 5. pozdě odpoledne/vpodvečer tamtéž. (Autobus jede už z / až do Děčína).

Komorní společnost 10 osob. Provádí Jiří Rak.

Navštívíme Krakov a Kazimierz, středověké město a židovské památky chráněné UNESCO, pojedeme do Wieliczky, prohlídka solných dolů (UNESCO), kde je vstup kolem 64 ZL/os. (Nelze pro 10 osob bookovat předem). Dále podle časových možností Ojcowski Park Narodowy (krátká prohlídka), klášter Tyniec a Osvětim.

Vzhledem k tomu, že celá oblast se těší celoročně velkému zájmu turistů, může se stát, že některou z památek nenavštívíme v případě nutného čekání v hodinových frontách. Krakov má však neopakovatelnou atmosféru a stojí za vidění i v tom případě, že neprohlédneme interiéry všech významných staveb.

Prakticky všude lze platit kartou.

V případě zájmu potvrdte na e-mail dana.stefackova@ceskesvycarsko.cz a se jménem, adresou a č. OP a zašlete prosím na účet 272048083/0800 částku 5.650,-, do zprávy pro příjemce (poznámky) uveďte Vaše příjmení.

Částka pokrývá dopravu (po vyúčtování autobusu může být následně malý doplatek) a ubytování v hotelu se snídaní / 3 noci / 2lůžkové pokoje. Vstupy do objektů nikoliv. Ty si hradí každý zvlášť.

Jiří Rak

Tagy