weby pro nejsevernější čechy

Co dalšího chystáme v říjnu 2020 ve Šluknovském zámku

Rádi bychom Vás pozvali na další zajímavé akce do Šluknovského zámku.

V říjnu otvíráme další dvě výstavy…

Tou první je „Výstava omáčníků a terin“, kde nás manželé Kostkovi z Brna lákají na sbírku krásných polévkových mís a omáčníků. V rámci této sbírky se můžete seznámit s vývojem a výrobou československého porcelánu od roku 1900 do roku 1989. Výstava bude zahájena 2. října 2020 a potrvá do 20. prosince 2020.

Další výstava vznikla v rámci 70. výročí šluknovské firmy TOPOS a. s., která je jedním z nejvýznamnějších českých výrobců strojního zařízení a technologických celků pro potravinářské provozy. Výstava bude zahájena slavnostní vernisáží dne 15. října 2020 v 16:00 hodin, potrvá do 20. prosince 2020.

A nesmí chybět trocha té muziky…

8. října 2020 do Šluknovského zámku v 19:30 hodin zavítá hudební skupina Between The Lines v rámci projektu Mandava Jazz.

Between The Lines je ojedinělý jazzový projekt, za jejímž vznikem stojí trojice osobností současného jazzu s přesahy do vážné hudby, improvizace a world music. V roce 2015 získalo trio nominaci na cenu Anděl v kategorii Jazz a Blues za stejnojmenné album. Odborná hudební kritika zařadila toto album mezi pět nejlepších alb za rok 2014. I po několika letech tento projekt stále uchvacuje posluchače svou hudební propracovaností a invencí.

Počet míst je omezen, proto si svá místa můžete rezervovat již nyní.

Určitě si z této nabídky vyberete.

Těšíme se na Vaši návštěvu
Jitka Schneiderová
Regionální informační centrum Šluknov
Zámecká 642, 407 77 Šluknov
E-mail: ic@mesto-sluknov.cz
www.mestosluknov.cz

Tagy