weby pro nejsevernější čechy

Futsal – Benešovské stavebniny Veteránská liga ve Varnsdorfu

V sobotu 9. října 2021 patřila palubovka varnsdorfské sportovní haly futsalu.

O prázdninách se u nás nečekaně objevili spolužáci. Neplánovaně, jen tak. Že jsou nedaleko, na celostátní akci. Orientační běh, skoro dvě stovky účastníků. Když jsem se podivil (bylo to ještě v době, kdy jsem „pozvánkoval„), že nic nevím, dostalo se mi poměrně jednoznačné odpovědi – proč by o tom někomu říkali? Dělají si tu akci pro sebe, pro vlastní radost, nestojí o to, aby se jim tam někdo motal, okouněl. A fotit na to prý stejně není co… Situace je pořád stejná. Oni by jim tam chodili lidi. O tom, že je v hale futsal, jsem se dozvěděl jen a jen proto, že jsem si zvykl chodit na web Regie, kde k mému potěšení už nějakou dobu je pro všechna sportoviště dostupný plán jejich obsazení. Sice bez podrobností, ale aspoň něco. A když tam stojí, že je hala na celý den obsazena futsalem, asi to nebude trénink. Takže dlouhý čas hledání a kombinování vhodných klíčových slov pro google, a vyplavalo:

Pokud opět nezasáhne naše vrchnost, tak by jsme rozjeli nový ročník našich soutěží, první se rozjede dne 9.10.2021 Benešovské stavebniny Veteránská liga.

A to je tak všechno. Protože víc se dozvědět neumím. Podle dresů nepoznám, kdo je kdo. Domácí sice mají vlastní web, ale tam se toho moc člověk nedozví…

Skoro po měsíci:

Tak jsme se dočkali!!! Po více než roce a půl se sálovkáři v Ústeckém kraji opět sejdou v hale, aby změřili své síly v mistrovských utkáních. Sezónu odstartují jako obvykle ti dříve narození sálovkáři v Benešovské stavebniny Veteránské lize Ústeckého kraje v sobotu 9.10.2021 od 9.00 hod. ve varnsdorfské sportovní hale a o vstup do již 47. ročníku se postarají borci SF Bělá Děčín a SK Dumbo Děčín. Kompletní rozpis tohoto turnaje vám nyní přinášíme:

1.) 9.00 hod. SF Bělá Děčín : SK Dumbo Děčín
2.) 9.30 hod. Tenis Proboštov : Eurosport Teplice
3.) 10.00 hod. Old Stars Ludvíkovice : SF Bělá Děčín
4.) 10.30 hod. SK Dumbo Děčín : Tenis Proboštov
5.) 11.00 hod. Old Stars Ludvíkovice : Nota Děčín
6.) 11.30 hod. SK Dumbo Děčín : Eurosport Teplice
7.) 12.00 hod. SF Bělá Děčín : Tenis Proboštov
8.) 12.30 hod. Old Stars Ludvíkovice : SK Autocentrum Jílové „A“
9.) 13.00 hod. SK Autocentrum Jílové „B“ : Nota Děčín
10.) 13.30 hod. Futsal Varnsdorf : SK Autocentrum Jílové „A“
11.) 14.00 hod. Nota Děčín : Futsal Varnsdorf
12.) 14.30 hod. SK Autocentrum Jílové „A“ : SK Autocentrum Jílové „B“

Opět upozorňujeme, že časy jednotlivých utkání (vyjma toho prvního) jsou pouze orientační!!! Dále upozorňujeme vedoucí mužstev o povinnosti vyplnit zápis o utkání nejpozději v poločase utkání předcházejícímu jejich zápasu a nově před svým prvním utkání v turnaji odevzdat vyplněný a podepsaný formulář o bezinfekčnosti hráčů týmu!!!
Taky je zajištěno občerstvení v nově zrekonstruované restauraci.

Výsledky:

47. sezóna odstartovala 1. kolem Benešovské stavebniny Veteráns ligy Ústeckého kraje, které se odehrálo v sobotu 9.10.2021 ve varnsdorfské sportovní hale.

Hned třem týmům se vstup do nového ročníku vydařil a byly stoprocentní. SK Autocentrum Jílové „A“ si i dobře zastřílelo a s průměrem vyšším než pět branek na zápas si se svými soupeři s přehledem poradilo. I SF Bělá Děčín přetlačila všechny své protivníky a předvedla nejlepší obranu, když ve třech odehraných zápasech obdržela pouhý jeden gól. Eurosport Teplice měl na programu jen dvě utkání, která bez problémů zvládl.

Další kvarteto mužstev se radovalo z jedné výhry. Futsal Varnsdorf využil výhody domácího prostředí jen z poloviny, když porazil Notu a nestačil na „Ácko“ Jílového. Se stejnou bilancí odjíždělo z Varnsdorfu i SK Autocentrum Jílové „B“. To fotbalovým výsledkem 1:0 zdolalo Notu a v „jílovském derby“ se muselo sklonit před „Áčkem“. Další dva mančafty vybojovaly jednu výhru ze tří utkání. Nota Děčín přestřílela Ludvíkovice a nestačila na Varnsdorf a již zmíněné „Béčko“ Jílového. To Tenis Proboštov přetlačil Dumbo a po zápasech s Teplicemi a Bělou odcházel do šaten poražen.

Dvěma týmům se první turnaj sezóny nevydařil a ze tří utkání nezískal ani bod. SK Dumbo Děčín a Old Stars Ludvíkovice nenašly recept ani na jednoho ze svých soupeřů a společně tak uzavírají veteránský peloton.

Mužem prvního kola byl zvolen Václav Fraus z Eurosportu Teplice a tandem SK Autocentrum Jílové „A“ Aleš Čermák – Aleš Dědič se stal králem střelců tohoto kola. Oba borci shodně vstřelili šest branek.

Tabulka Benešovské stavebniny VETERÁNS liga ÚK po 1 kole

1. SK AUTOCENTRUM Jílové A 3 3 0 0 16 : 5 9
2. SF Bělá – Děčín 3 3 0 0 8 : 1 9
3. EUROSPORT Teplice 2 2 0 0 7 : 2 6
4. FUTSAL Varnsdorf 2 1 0 1 7 : 5 3
5. NOTA – Děčín 3 1 0 2 6 : 8 3
6. SK AUTOCENTRUM Jílové 2 1 0 1 4 : 7 3
7. TENIS Proboštov 3 1 0 2 3 : 5 3
8. SK DUMBO Děčín 3 0 0 3 3 : 8 0
9. OLD STARS Ludvikovice 3 0 0 3 2 : 15 0

Tagy