weby pro nejsevernější čechy

Krajský přebor družstev nejmladšího žactva – 4. kolo 2022 (Rumburk)

V úterý 13. září 2022 po prázdninách na městském stadionu v Rumburku pokračovalo atletické klání 4. kolem krajského poháru družstev Libereckého kraje v kategorii přípravek (nejmladšího žactva).

Kategorie:

Atletická minipřípravka-hoši ročníky 2013 – 2019
Atletická přípravka-hoši ročníky 2011 – 2012
Atletická minipřípravka-dívky ročníky 2013 – 2019
Atletická přípravka-dívky ročníky 2011 – 2012

Bodové skóre účastníků:

Podrobné výsledky zde ->

VDF na FB:

V úterý 13. září se za krásného počasí konalo 4. kolo závodů družstev nejmladší kategorie. Holky i kluci bojovali o postup do finálového kola. Děvčata závodila v dálce, v běhu na 150 m a štafetě, kluci v běhu na 150 m, kriketu a štafetě. Padlo hodně osobních rekordů, děti se zlepšují čím dál víc a hlavně je baví závodit a atletiku si užívají. Kluci na finále nedosáhli a děvčata? Ta postoupila z prvního místa a čeká je boj o medaile 2. října v České Lípě.

AC RBK na FB:

Nejmladší žactvo AC Rumburk si zazávodilo opět doma. 13. září se konalo 4. kolo KPD nejmladšího žactva doma v Rumburku. O vítězství kluků není pochyb a slečny se také snažily, když byly druhé. Obě družstva postoupila do finále, které se koná v České Lípě 2. října. Na finále se moc těšíme, protože obě družstva jsou složena z velmi šikovných všestranných atletů. A protože finále je víceboj, mají naši malí atleti velikou šanci na medaili v soutěži družstev! Družstva v atletice jsou úžasnou soutěží, kdo nebyl nikdy součástí takového týmu, tak to nemůže pochopit. Věřte, že všichni se snaží na hranici svých možností předvádět nej výkony v jednotlivých disciplínách, aby součet bodů za jednotlivé výkony určil vítěze v družstvech. Tady jedna hvězdička nestačí, a tak se těšíme na výkony Tea Běliče, Valdy Běliče, Jakuba Jireše, Matouše Tejnora, Pepči Šulce, Ondry Nedvídka, Jakuba Kapiase, kteří už v zimě při halovém KPD předběhli ve štafetě úplně všechny. Slečny to budou mít trošku složitější, ale i zde je několik velmi nadějných atletek – Anežka Vejvančická, Markéta Drahníková, Bára Kadlecová, Kačka Kratochvílová a další i mladší slečny z AC! Do České Lípy pojede 10 nej kluků a 10 nej holek reprezentovat AC Rumburk a bojovat o medaile v KPD. Máme velikou šanci.

Krajský přebor družstev nejmladšího žactva – 3. kolo 2022 ->, Krajský přebor družstev nejmladšího žactva – 2. kolo 2022 ->, Krajský přebor družstev nejmladšího žactva – 1. kolo 2022 ->, Krajský přebor družstev nejmladšího žactva – 3. kolo 2020 ->, Krajský přebor družstev nejmladšího žactva – 2. kolo 2020, Krajský přebor družstev nejmladšího žactva – 1. kolo 2020, 3. kolo Libereckého krajského přeboru družstev nejmladšího žactva 2017

Tagy