weby pro nejsevernější čechy

Podzimní hry 2022 – florbal

Podzimní hry roku 2022 jsou u konce.

Sportovní hala Varnsdorf – 12. 12. 2022

Pořadatel: ZŠ Varnsdorf, nám. E. Beneše

Rozhodnuto. Byť se zdálo, že celkové první místo ZŠ náměstí je již jisté, florbalový turnaj vše obrátil naruby. První místa Gymnázia Varnsdorf v kategorii chlapců i dívek znamenala shodu bodů. Rozhodovala tedy atletika dívek (stanoveno v propozicích). A ta určila za vítěze Gymnázium Varnsdorf.

Turnaj samotný se vyvedl nejen vítězům, ale i ostatním týmům. Souboje byly tvrdé, ale korektní. Každý tým odevzdal své maximum a v žádném utkání nebylo až do konce jasné, kdo zvítězí.

Poděkování rozhodčímu panu Petru Blechovi za bezproblémový průběh turnaje.

Pár slov k našim týmům:

Dívky by si zasloužily určitě lepší umístění. Dvě smolné remízy, nešťastný gól se ZŠ Východní při velké převaze našeho družstva. Ale je to sport a rozhodují branky. Děvčatům i tak gratulujeme!

Chlapci určitě nezklamali, naopak. Druhé místo je povzbuzením a potvrzením kvalit našeho mladého týmu. Jednoznačně nejlepším hráčem byl brankář Kuba Kavka, který se zaskvěl výtečnými zákroky a své mužstvo „podržel“.

ZŠ náměstí E. Beneše, Varnsdorf

ZŠ Východní:

V pondělí 12. 12. 2022 se uskutečnilo poslední kolo Podzimních her. Kluci bojovali seč jim síly stačily, ale bohužel o jeden jediný gól skončili na 4. místě. Naopak jeden jediný gól – vstřelený v posledním zápase – rozhodl o 3. místě děvčat. Celkově se naše škola umístila na 4. místě. Všem žákům děkujeme za bojovnou a vzornou reprezentaci školy.

FotoPS:

Samozřejmě je fotek víc. Mnohem víc. Ovšem po předchozí zkušenosti už se zdržím nějaké snahy, nějaké výzvy. Minule se ozvala jedna jediná osůbka. Ostatní v klidu „pobrali“, co bylo tady na webu, uřízli vodoznak, šup s tím k sobě na profil a ticho. Takže z mé strany vstřícnost nečekejte, místo toho se podstatně omezuji ve výběru fotek sem… Howgh.

Rok 2019 ->, rok 2018 – >, rok 2017 ->, rok 2016 ->, rok 2015 ->

Tagy