weby pro nejsevernější čechy

Basketbal – kadetky U17 TJ Slovan Varnsdorf vs BK Lvice Litoměřice (leden 2023)

V sobotu 7. ledna 2023 ve varnsdorfské sportovní hale nastoupily kadetky U17 TJ Slovan Varnsdorf ve 13. kole nadregionální ligy ve skupině A proti týmu BK Lvice Litoměřice.

Minimálně první čtvrtinu to vypadalo, jak kdyby se holky ráno nevzbudily. Litoměřice šly suverénně za svým. S přibývajícím obecenstvem na tribunách se sice snaha objevila, v jednu chvíli byl rozdíl ve skóre pouhých 6 bodů, ale dohnat zpoždění se prostě nedařilo a nedařilo… Konec 52:64 (6:14 / 21:33 / 38:47).

Na oddílovém webu:

TJ Slovan Varnsdorf vs. BK Lvice Litoměřice 52:64

V sobotu jsme odehráli první domácí zápas v novém kalendářním roce se soupeřem z Litoměřic. Do prvního poločasu jsme nevstoupili úplně nejlépe. Z naší strany chyběla energie a hlad po vítězství, což i jasně odrážel náš herní projev, a zároveň i poločasový výsledek, kdy jsme šli do šaten za stavu 21:33 pro Lvice. Do druhého poločasu jsme vstoupili výrazně lépe a s úplně jiným přístupem a zápalem. Díky tomu se nám podařilo stáhnout rozdíl pouze na šest bodů. Následně jsme pak ale kvůli vlastním chybám a zbytečným ztrátám o dobré tempo přišli a opět jsme začali táhnout za kratší provaz. Lvice nám odskočili až na rozdíl dvaceti bodů, což se nám v závěru sice povedlo ještě zkorigovat na finální výsledek, neměnilo to ovšem nic na tom, že jsem odešli jako poražení.

Doležalová 26, Stráníková 8, Bafiová 6, Venclová 6, Palmeová 4, Kutová 2

Tagy